Hayat Tamircisi veya sunucusu kimdir?

Hayat Tamircisi sunucusu kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve asıl mesleği nedir? Kanal D'de yayınlanan Hayat Tamircisi isimli programı sunan Hasan Kızıl herkes tarafından merak edilir oldu. Yaptığı işin güzelliği herkesin dikkatini çekiyor. İşte Hasan Kızıl biyografisi:

Hayat Tamircisi veya sunucusu kimdir? - Sayfa 1

Kanal D'de eskiden perşembe günleri yayınlanan ancak muhtemelen reytinge kurban gittiği için artık pazar günleri yayınlamaya başlayan Hayat Tamircisi isimli program izleyenlerini içini ısıtıyor. Yaralı hayvanların hayatını güzelleştiren Hasan Kızıl isimli hayvanseveri izleyenler duygulanmadan edemiyor. 

Hayat Tamircisi veya sunucusu kimdir? - Sayfa 2

Peki, Hayat Tamirisi sunucusu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapar? İşte Hayat Tamircisi sunucusu Hazan Kızıl biyografisi ve ilginç hayatı: 

Hayat Tamircisi veya sunucusu kimdir? - Sayfa 3

Hasan Kızıl henüz 25 yaşında gencecik bir hayvanseverdir. Hayvan sevgisi onu akranlarından tamamen bir hayat yolu çizmesine vesile olmuş. Henüz lise çağlarında yaralı hayvanları iyileştirmek için çalışmalara başlayan Hasan Kızıl, bu çabalarının karşılık bulması üzerine de hayalindeki işi yapmaya koyulmuş. 

Hayat Tamircisi veya sunucusu kimdir? - Sayfa 4

Onun hikayesi Mardin’de sıkıştığı bir araçta omurgası kırılan bir kedinin kucağında can vermesiyle başlıyor. Hayvanlarla iç içe büyüyen Kızıl, bu duruma çok üzülüyor ve engelli hayvanlar için bir şeyler yapmak istiyor. Yaptığı araştırmalarda yurt dışında hayvanlar için yapılan yürüteç ve protez örneklerini görüyor. Ve evindeki oyuncak araba gibi tekerlekli araç gereçleri parçalayarak ilk yürüteci yapıyor.