Hayalet Tetikçi nerede çekildi?

Hayalet Tetikçi nerede çekildi, konusu nedir, Türkiye'de çekildiği iddiaları doğru mu?

Google Haberlere Abone ol
Hayalet Tetikçi nerede çekildi?

Hayalet Tetikçi nerede çekildi, oyuncuları arasında kimler var, ünlü filmin konusu nedir, Türkiye'de çekildiği iddiaları doğru mu?

Hayalet Tetikçi filmi, terör örgütüne karşı operasyon filmidir. 

Başrollerinde Billy Zane, Chad Michael Collins ve Dennis Haysbert'in olduğu "Hayalet Tetikçi" filmi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Heyecan dolu filmin oyuncu kadrosunda oldukça deneyimli isimler yer alıyor. İşte detaylar.

Hayalet Tetikçi nerede çekildi?
Hayalet Tetikçi

 

Orijinal adı: Sniper: Ghost Shooter

Yönetmen: Don Michael Paul

Oyuncular: Billy Zane, Chad Michael Collins, Dennis Haysbert

HAYALET TETİKÇİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Önemli bir mevkideki doğalgaz boru hattı elit nişancılar tarafından korunmaktadır. Nişancıları yeri tesisi ele geçirmeye çalışan teröristler tarafından öğrenilmiştir. Koruma timi içeride bir köstebeğin olduğundan şüphelenir. Koruma timi hem teröristlerle hem de olası hainlerle başa çıkmak zorunda kalacaktır.

HAYALET TETİKÇİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sinemada doğrudan video formatında yayınlanan yeni bir film olan Sniper: Ghost Shooter / Hayalet Tetikçi, Gürcistan’daki bir petrol boru hattını Arap teröristlerden korumakla görevlendirilmiş iki tetikçiye odaklanıyor. Tetikçiler karşı tarafın görevlendirdiği başka bir tetikçi tarafından etkisiz hale getirilince ortaya çıkan soru işaretleri ve casusluk şüphesi, filmin heyecanını arttırıyor. Kumandanların talimat verdiği sahneler ve bazı çatışma sahneleri, Sniper: Ghost Shooter‘ı Türkiye’de çekilen filmler arasına ekliyor.


 

Yorumlar