Havalar ne zaman soğuyacak 2019

Kasım ayına girmemize rağmen mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık yaşanırken vatandaşlar soğuk havaların ne zaman geleceğini merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Havalar ne zaman soğuyacak 2019

Normal şartlarda Ekim ve Kasım ayında soğuk havalar yaşanırken bu yıl Kasım ayının ortalarına doğru ilerlediğimiz şu günlerde yurt genelinde hala sıcak havalar hakim. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden havaların ne zaman soğuycağını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürürken meteorolojinin tahminleri merak ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinde yer alan verilere göre, İstanbul ve Ankara'da önümüzde 5 günlük süreçte hava sucaklıklarının düşmesi bekleniyor. 

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre, pastırma sıcakları olarak bilinen hava sıcaklığının düşeceği özellikle yurdun kuzey batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında düşeceği belirtildi. 

AY ORTASINDAN SONRA 

Öte yandan uzmanların değerlendirmelerine göre, yurdun büyük kısmında hissedilen pastırma sıcaklarının ay ortasından itibaren düşüşe geçeceği belirtiliyor.

Yorumlar