Hava durumu bayramda nasıl olacak? 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

Hava durumu Kurban Bayramında nasıl olacak, Türkiye'nin neresinde yağmur veya bulutlu, neresinde havalar güneşli olacak? Türkiye geneli 5 günlük hava durumu tahmin raporu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Hava durumu bayramda nasıl olacak? HARİTALI RAPOR

Hava durumu 5 günlük tahmin raporlarına göre belli oldu. Meteoroloji tarafından yayınlanan hava durumu tahmin raporlarına göre Türkiye genelinde beş gün boyunca yer yer bulutlu yer yer yağışlı olacak.

HAVA DURUMU BAYRAMDA NASIL OLACAK?

Bazı bölgelerde parçalı bulutlu, az bulutlu veya açık hava bekleniyor.  Bazı bölgelerde aralıklı sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Kırklareli çevresinde yer yer kuvvetli yağışlar olabileceği belirtiliyor. Hava sıcaklığının genel olarak önemli bir değişiklik göstermeyeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

Meteorolojik görünüm, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki hava durumunu özetlemektedir. Aşağıda her bölge için özet bilgiler verilmiştir:

Marmara Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Trakya, Çanakkale, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlar olabilir.

Ege Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde öğleden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Göller yöresi ve Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii öğleden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Kuzeybatı kesimlerinde öğleden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Öğleden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Doğu Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Öğleden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu. Erzincan, Erzurum'un kuzeyi ile Kars ve Ardahan çevrelerinde öğleden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık.

Denizlerde Hava Durumu: Fırtına beklenmiyor.

HAVA DURUMU 5 GÜNLÜK HARİTALI 

Yorumlar