"Hatıran Yeter" Ferdi Tayfur'dan dinlenmeliydi

Ferdi Tayfur'un seslendirdiği, "Hatıran Yeter" dizisinin İnci Taneleri dizisinde başka bir sanatçıdan dinletilmesi doğal olarak Tayfur ailesini rahatsız etti. Tayfur'un kızı derinden sitemleriyle Yılmaz Erdoğan'a mesaj gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
"Hatıran Yeter" Ferdi Tayfur'dan dinlenmeliydi

Tuğçe Tayfur, İnci Taneleri dizisinde babası Ferdi Tayfur tarafından ikonikleşen 'Hatıran Yeter' şarkısının, Serkan Kaya yorumu ile kullanılmasına tepki gösterdi. Söz konusu dizi, Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı, izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan bir yapım.

DİZİDEKİ ŞARKI SEÇİMİ SORUNU

Dizinin son bölümünde, 'Azem' karakteri, Ahmet Selçuk İlkan'ın sözlerini yazdığı, Yılmaz Tatlıses'in bestelediği ve Ferdi Tayfur'un sesiyle hafızalara kazınan 'Hatıran Yeter' şarkısını bir restoranda seslendirdi. Ancak, dizi içinde bir başka sahnede, 'Piraye' karakterinin arabada Serkan Kaya'nın yorumladığı aynı şarkıyı dinlemesi izleyici ve Tuğçe Tayfur tarafından eleştirildi.

TUĞÇE TAYFUR'UN ELEŞTİRİSİ

Tuğçe Tayfur, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla, 'İnci Taneleri' dizisinin şarkı seçimine yönelik düşüncelerini dile getirdi. Tayfur, "Dizide Ferdi Tayfur şarkısı olarak tanıtılan bir eserin, bir başka sahnede Serkan Kaya yorumuyla kullanılması garip geldi. Bu durum, belki telif hakları veya reklamsal çalışmalarla ilgili olabilir. Ancak biz, Ferdi Tayfur hayranları olarak, arabada babamın şarkılarını duymayı tercih ederiz" ifadelerini kullandı. Tuğçe Tayfur, şarkının Ferdi Tayfur ile özdeşleştiğini ve babasının bu konuda yorum yapmasa bile, hayranlar olarak kendilerinin duygusal bir tepki gösterdiklerini belirtti.

Ferdi Tayfur

Yorumlar