Hatayspor’da Gazişehir Gaziantep maçı hazırlıkları

- Teknik Direktör İlhan Palut: "Saha içi yayılımı çok iyi olan, çok iyi pas yapabilen, tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımla karşılaşacağız. Biz de kendimize güveniyoruz, iyi bir takımız"

Google Haberlere Abone ol
Hatayspor’da Gazişehir Gaziantep maçı hazırlıkları

HATAY (AA) - Spor Toto 1. Lig’in dördüncü haftasında sahasında 2 Eylül Pazar günü Gazişehir Gaziantep'i ağırlayacak olan Hatayspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Antakya Atatürk Stadı'nda teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, taktik çalışmanın ardından çift kale maç yaptı.

İlhan Palut, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahaya en iyi sonucu almak için çıkacaklarını söyledi.

Gazişehir Gaziantep maçının kendileri için önem arz ettiğini aktaran Palut, şunları kaydetti:

"Rakibimiz çok iddialı ve ligin iyi takımlarından bir tanesi. Saha içi yayılımı çok iyi olan, çok iyi pas yapabilen, tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımla karşılaşacağız. Biz de kendimize güveniyoruz, iyi bir takımız. Çıkıp her maç oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz, rakip kim olursa olsun. Kaliteli ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah, sahadan istediğimiz sonuçla ayrılan taraf biz oluruz.”

Takımda sakat veya cezalı futbolcunun bulunmadığını belirten Palut, yeni transferler Sadio Diallo ve Bakary Nimaga’nın fizik olarak daha hazır olmadıkları için bu maçta kadroda yer almayacaklarını ifade etti.

Palut, takıma son katılan Mirkan Aydın’ın da kadroya alınıp alınmayacağının çalışmaların ardından belli olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar