Hastanede artan yemekler barınağa taşınacak

- Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde artan yemekler sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanılacak - Edirne Belediyesi ile hastane arasında konuyla ilgili 2 yıllık protokol imzalandı

Google Haberlere Abone ol
Hastanede artan yemekler barınağa taşınacak

EDİRNE (AA) - Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde artan yemekler sokak hayvanları barınağındaki hayvanların beslenmesinde kullanılacak.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ile Hastane Başhekimi Dr. Rızvan Orhan arasında başhekimlik makamında 2 yıl süreli protokol imzalandı.

Protokol kapsamında hastaneden artan yemekler belediyenin sokak hayvanları barınağındaki kedi ve köpeklere gönderilecek.

Orhan, uygulamanın kendilerini memnun ettiğini ve belediyeden gelen talebi tereddütsüz kabul ettiklerini söyledi.

Hastanede bin 400 personel bulunduğunu kaydeden Orhan, şunları kaydetti:

"Edirne Belediyesinin hastane personelimizin yemeklerinin artıklarının sokak hayvanları barınağına verilmesi ile ilgili bir talepleri oldu. Böyle güzel bir talep bizim de çok hoşumuza gitti. Tüm canlıların üzerimizde hakkı var. Bin 400 personelimiz var. Bunların yemeklerinin artanlarının hayvan barınağına bağışlamaktan hepimiz büyük onur duyuyoruz. Bugün de protokolü imzalamış bulunuyoruz. Sokak hayvanları barınağındaki hayvanlarımıza faydalı olacak bir hizmet. Devamını da getireceğiz. Her zaman bu tür desteğe hazırız."

Tanrıkulu da hayvanlara yaşam hakkı veren bu tür desteklere daha fazla ihtiyaç olduğunu ifade ederek, hastane yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar