Has Gross Market kimin, sahibi kimdir? Hasgross Market adres bilgileri

Has Gross Market Ispartakule'de büyük bir indirimle vatandaşın hizmetine başladı. Market kısa sürede çevrenin en çok tercih edilen adresi oldu. Peki, Has Gross Ispartakule nerede, adresi nedir, nasıl gidilir? Has Gross Market kimindir, sahibi kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Has Gross market kimin, sahibi kimdir?

Market zincirlerinin vatandaşı çileden çıkaran keyfi fiyat uygulamaları devam ederken market piyasasını sallayacak iddialı bir işletme sektöre merhaba dedi. İşletmenin adı Has Gross Toptan Market. Arap ailelerin ve çalışan kesimin yoğunlukta yaşadığı bölgede vatandaşlar marketlerin hesapsız kitapsız bir şekilde fiyat artışları yapmasından şikayet ediyordu. Özellikle de Arap ailelerin durumunu fırsata çevirmeye çalışan bazı esnafın yaptıkları nedeniyle vatandaşlar artık bölgede alışveriş yapamaz hale gelmişti. Hal böyleyken bölgede Has Gross gibi bir marketin açılması vatandaşı sevindirdi. Has Gross Market kimindir, sahibi kimdir? Has Gross Market iletişim ve aders bilgileri nelerdir?

İlk şubesini Ispartakule'de 5 bin metrekarelik bir alanda açan Has Gross Toptan Market, ucuz fiyatlarıyla ilk günden itibaren tüketicinin ilgi odağı oldu. Açıldığı ilk günden itibaren vatandaşın kapısında biriktiği marketteki fiyatlar görenleri şaşırtıyor. Özellikle de, kimin neye göre zam yaptığı belli olmayan bir dönemde, market zincirlerinin vatandaşı çileden çıkaran keyfi fiyat artışlarının yaşandığı bu günlerde Has Gross Toptan Market, piyasaya ilaç gibi geldi. 

Pahalı marketlerden artık neredeyse alışveriş yapamayacak hale gelen vatandaş Has Gross Toptan Market'te sepetlerini doldurarak evinin yolunu tuttu. 

Özellikle de neredeyse hükümeti yıkma girişimlerine kadar vardırılmak istenen "Soğan, patates" fiyatları konusunda Has Gross markette şaşırtıcı rakamlar bulunuyor. Örneğin soğanı bir küsur liradan, patatesi de aynı fiyattan almak mümkün. 

Kasaptan, manava, kuru yemişten kahvaltılığa, zücaciyeden kırtasiyeye kadar pekçok kalemde alışveriş yapılabilen Has Gross Toptan Market'in bu uygun fiyatlardan şaşmayacağını umut ediyoruz.

İşte Has Gross Toptan Market fiyatlarından bazıları: 

Has Gross Market şok fiyatlarıyla piyasaya girdi: Patates, soğan 1 lira

Has Gross Market şok fiyatlarıyla piyasaya girdi: Patates, soğan 1 lira

Has Gross Market şok fiyatlarıyla piyasaya girdi: Patates, soğan 1 lira

Has Gross Market şok fiyatlarıyla piyasaya girdi: Patates, soğan 1 lira

Has Gross Market şok fiyatlarıyla piyasaya girdi: Patates, soğan 1 lira

Has Gross Market açık adresi şöyle: 

Birİstanbul Evleri'nin altında. Tem Ispartakule gişelerinin hemen çıkışında yer alıyor. 

Has Gross Market'in sahibi konusunda ise şuan kesin olarak bir bilgi bulunmuyor. 

Yorumlar

Esenyurt Tam adres nerde
Ekrem GÜNEŞ Her mahalleye. Açarsanız çok güzel olacak avcilar mustafa kemal paşa mahallesi
Ali Osman Çevik Nutella 20 koli Buyuk 15 Küçük Nutella istiyorum gelip Alsam Olurmu
Nurten Bu indirim geçerlimi