Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir? İBO Show

Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir? İBO Show

Google Haberlere Abone ol
Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir? İBO Show

Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir? İBO Show Star TV'de bu akşam sezon finaliyle ekrana gelen İbo SHow'un konukları arasında Hasan Yılmaz da bulunuyor. Peki, Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir?

Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir? İBO Show
Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir?

 

Star'da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Hasan Yılmaz da yer alıyor. Hasan Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Hasan Yılmaz aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Hasan Yılmaz kimdir, nerelidir? İBO Show
Hasan Yılmaz

 

Hasan Yılmaz 1967 tarihinde Kastamonu'da doğdu. Aslen Kastamonulu olan Hasan Yılmaz 54 yaşındadır...

Star TV ekranlarında her cumartesi izleyici karşısına çıkan İbo Show'un bu haftaki konukları yine çok konuşulacak. Programa bu hafta Hasan Yılmaz konuk oluyor. Hasan Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Hasan Yılmaz aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Hasan Yılmaz 1967 tarihinde Kastamonu'da doğdu. Aslen Kastamonulu olan Hasan Yılmaz 53 yaşındadır. Şarkıcı olmadan önce kamyon şoförlüğü yaptığı bilinen Hasan Yılmaz Ankara havaları şarkılarıyla tanınıyor...

Hasan Yılmaz 1967 tarihinde Kastamonu'da doğdu. Aslen Kastamonulu olan Hasan Yılmaz 53 yaşındadır. Şarkıcı olmadan önce kamyon şoförlüğü yaptığı bilinen Hasan Yılmaz Ankara havaları şarkılarıyla tanınıyor. 1998 yılında çıkardığı Acımasız Dünya isimli albümüyle şarkıcılığa başlayan Hasan Yılmaz 2005 yılında Salla isimli şarkısıyla en çok satanlar listesine girip Altın Plak ödülünü kazandı.

Hasan Yılmaz
Caption

 

Bir zamanların popüler dans yarışması Buzda Dans yarışmasında 4. oldu Hasan Yılmaz'ın 2 kız çocuğu var.


 

 

Yorumlar