Hasan Sınar kimdir? Hasan Sınar nerelidir, kaç yaşında?

Hasan Sınar'ın kim ve nereli olduğu başta TV100 seyircisi olmak üzere birçok kişi tarafından bu aralar merakla soruluyor. Sınar'ın katıldığı programda son dönemlerin gündem konularıyla alakalı yorum ve değerlendirmeleri dikkatle takip ediliyor. Peki, Hasan Sınar kimdir, nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Hasan Sınar kimdir? Hasan Sınar nerelidir?

Hasan Sınar kimdir? Hasan Sınar nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık alanı nedir gibi sorular bu aralar merakla cevap arıyor. 

Sınar, katıldığı televizyon programlarında son dönemlerin gündemi hakkında önemli yorum ve değerlendirmelerde bulunuyor.

En son TV100 kanalında katıldığı bir programda, deprem bölgesinde yaşananlarla ilgili önemli analizlerde bulunmuştur.

Doç. Dr. Hasan Sınar, depremle mücadelede ortaya konulan tabloyu anlatırken, görmezden gelinen noktalara dikkati çekmişti. Peki, Hasan Sınar kimdir? Hasan Sınar nerelidir, kaç yaşında?

HASAN SINAR KİMDİR?

Hasan Sınar, çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatler çekiyor.  

Hasan Sınar kimdir Hasan Sınar nerelidir, kaç yaşında
Hasan Sınar kimdir Hasan Sınar nerelidir, kaç yaşında

 

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "İnternet'te İşlenen Suçlardan Doğan Ceza Sorumluluğu" başlıklı teziyle yüksek lisans derecesi aldı. Almanya'nın Freiburg kentinde bulunan Max-Planck Uluslar arası Ceza Hukuku Enstitüsü'nde doktora araştırmalarında bulundu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "Ceza Hukuku Açısından Telif Haklarının korunması" başlıklı doktora tezi ile "Hukuk Doktoru" unvanını aldı. Chevening bursiyeri olarak gittiği İngiltere'de Queen Mary College-University of London'da "bilişim ve iletişim hukuku" üzerinde 2. Yüksek lisans derecesini aldı.  

Milletlerarası Ceza Hukuku Derneği (AIDP) üyesi ve Türk Ceza Hukuku Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Hasan Sınar, halen Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Av. Doç. Dr. Hasan Sınar, Milletlerarası Ceza Hukuku Derneği (AIDP) üyesi ve Türk Ceza Hukuku Derneği Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta Ayrıca Hasan Sınar Altınbaş Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine halen devam etmekte.


 

Yorumlar

Buket Şener Bu ülkede gerçekten hukuk adalet olmadığını üzerime atılan iftira ile devletin kurumları emniyet savcı doktor adlı tıp suç üretmeye yardımcı olduklarını görünce anladım.