Harry Potter'ın Sihirli Dünyası Dagi'de

Harry Potter’ın sihirli dünyası Dagi ev ve uyku koleksiyonunda hayat buluyor

Google Haberlere Abone ol
Harry Potter'ın Sihirli Dünyası Dagi'de

Dagi, tüm dünyada milyonlarca kişiye önce kitaplarıyla, ardından sinema filmleri ile kendini sevdiren ve son zamanların en çok konuşulan içeriği olan Harry Potter’ın büyülü dünyasına giriş yaptı. Warner Bros. Discovery’nin gözde içeriği Harry Potter ile hazırlanan lisanslı Ev ve Uyku Koleksiyonu’nda pijama takımları ve sabahlıklar dikkat çekiyor.

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, ev ve uyku giyim kategorisi için kadın, erkek ve çocuk her yaştan Harry Potter hayranına yönelik hazırlanan lisans koleksiyonu ile öne çıkıyor. Pijama takımlarından çoraplara kadar her detayın düşünüldüğü koleksiyonda; Harry Potter serisinde yer alan meşhur büyücülük okulu Hogwarts’ın logosu, koleksiyonun ilham kaynağı olarak öne çıkıyor.

Harry Potter dünyasının ikonik ögelerinin incelikle işlendiği kadın koleksiyonunda, Hogwarts’ın baş harfleri işlenmiş, ekose desenli pijama takımı ve sabahlıklar öne çıkarken, koleksiyonda aynı zamanda serinin ana kahramanı olan Harry Potter’ın gözlüklerinin yer aldığı patikler de yer alıyor. Erkek koleksiyonunda Hogwarts logosunu taşıyan kısa ve uzun kollu pijama modelleri ve sabahlıkların yanı sıra, soğuk havalarda erkek fan’ların favorisi olacak kadife polar sweatshirt’ler de bulunuyor.

Çocuk koleksiyonunda ise Hogwarts’ın büyülü dünyasını taşıyan pijama takımları ve sweatshirt’ler ön plana çıkıyor. Kız ve erkek çocukların rahatlıkla kullanabileceği koleksiyonda, Harry Potter serisine ait en bilinen ögelerin yer aldığı çoraplar dikkat çekiyor.

ÇOCUKLAR OKULA HARRY POTTER İLE DÖNÜYOR

Dagi, tüm dünyada Harry Potter’a dair en çok öne çıkan temalardan biri olan “Back to Hogwarts/Hogwarts’a Dönüş” döneminde hayata geçirdiği koleksiyonda, kadın, erkek, çocuk fan’lar haricinde, okula dönüşe hazırlanan minikleri de unutmuyor. Okula dönüşe hazırlanan çocuklar için su matarası, sırt çantası, kalem kutusu ve çorap gibi tamamlayıcı ürünler de Dagi - Harry Potter koleksiyonunda yer alıyor. Böylece her yaştan çocuk, Hogwarts temalı çantalar başta olmak üzere, Harry Potter’ın sihirli dünyasına okul günlerinde sahip olabiliyor.

Hayal gücünü, arkadaşlığı ve cesareti en büyülü haliyle yaşatan ve hem ülkemizde hem de dünyada rekortmen içerik olarak zirvede yer alan Harry Potter’ın ikonik dünyasını taşıyan Dagi koleksiyonunu daha yakından incelemek için https://www.dagi.com.tr/harry- potter-lisansli-urunleri ve Dagi mağazaları ziyaret edilebilir.

Yorumlar