Harçlığını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağışladı

- AK Parti Edirne İl Teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu - İl Başkanı Nesim İba: - "Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali biz safımızı belirlemek için buradayız" - Kampanyaya destek veren lise öğrencisi Elif Onursal: - "AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı desteklemek için buradayım. Halkımız için en doğru olanın Cumhurbaşkanımızı desteklemek olduğunu düşünüyorum"

Google Haberlere Abone ol
Harçlığını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağışladı

EDİRNE (AA) - Edirne'de, lise öğrencisi Elif Onursal, biriktirdiği okul harçlıklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağışladı.

AK Parti Edirne İl Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere bağış yaptı.

Edirne İl Başkanı Nesim İba, Edirne milletvekili adayları ve beraberindeki partililer, Ziraat Bankası'nın Çarşı Şubesi önünde toplandı.

İba, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için banka şubelerine akın ettiğini söyledi.

Bağış yapılan miktarın önemli olmadığını, saflarını belli etmek için toplandıklarını dile getiren İba, şunları kaydetti:

"Edirne halkı olarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza destek vermek için bir bağış kampanyası başlattık. Bağışlarımızı çok kalabalık bir şekilde gerçekleştireceğiz. Eş zamanlı olarak tüm ilçelerimizde de vatandaşlarımız kampanyaya destek oluyor. Desteğimiz sonsuz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da sandıkları patlatacağız. En yüksek 13 bin 500 lira bağış yapılabiliyor. Allah ne verdiyse, karınca kararınca kimin gönlünden ne koptuysa bağış yapıyor. Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali safımızı belirlemek için buradayız. Paranın miktarı hiç önemli değil. Önemli olan burada niyetimizi göstermek."

Lise son sınıfta okuyan Elif Onursal da kampanyaya destek olmak için bankaya geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin Türkiye'yi güzel şekilde yönettiğini belirten Onursal, "AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek için buradayım. Halkımız için en doğru olanın Cumhurbaşkanımızı desteklemek olduğunu düşünüyorum. O yüzden de biriktirdiğim harçlıkları buraya getirip yatırdım. Umarım bizler ve Türkiye'miz için güzel olur. Sonuna kadar AK Parti diyorum." diye konuştu.

- Kadınlar kampanyaya ilgi gösterdi

Bağış kampanyasına kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Melek Yürük, AK Parti'nin kadınlara en çok değer veren parti olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyasına destek olmak için gelen 78 yaşındaki Nevin Akyol, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Onun tekrar başımızda olmasını istiyorum. Allah onu her türlü kötülükten korusun. Başımızdan eksik etmesin." dedi.

Yorumlar