Haraç isteyenleri şikayet etti ölümden döndü

İzmir'de kendisinden sürekli haraç isteyen iki kişiyi şikayet eden Cüneyt A. şikayet ettiği kişiler tarafından öldüresiye dövüldü.

Google Haberlere Abone ol
Haraç isteyenleri şikayet etti ölümden döndü

Menderes ilçesinin Çamönü Mahallesi'nde oturan Cüneyt A. (31), işçi olarak çalıştığı Torbalı'daki soba fabrikasından evine dönerken İzzet Y. ve Yiğit Ö. tarafından yolu kesildi. Şüpheliler, Cüneyt A.'dan haraç istedi. Can güvenliğinden endişe eden Cüneyt A., şüphelilerin istediği parayı vermek zorunda kaldı. İzzet Y. ve Yiğit Ö.'nün, bu olaydan sonra da sürekli kendisinin yolunu kesip para istediğini belirten Cüneyt A., cumhuriyet savcılığına şikayette bulundu. Şikayet üzerine ifadeleri alınan 2 şüpheli, daha sonra serbest bırakıldı.

İzzet Y. ile Yiğit Ö., serbest kaldıktan sonra, kendilerini şikayet eden Cüneyt A.'nın evinin önüne geldi. Zili çalan ve yanıt alamayan şüpheliler, iddiaya göre kapıyı kırarak eve girdi. Şüpheliler, Cüneyt A.'yı öldüresiye dövüp, paralarını alarak kaçtı.

Korumaya alındı

Bu olayın ardından Cüneyt A., evini basıp, kendisini darbeden 2 şüpheliden, Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek bir kez daha şikayetçi oldu. Ardından, Menderes Kaymakamlığı'na giden Cüneyt A., devlet koruması altına alınarak sığınma evine yerleştirildi.

Menderes'teki evine gidemediğini, giderse can güvenliğinin olmadığını söyleyen Cüneyt A., "Beni sopalarla yaklaşık yarım saat dövdüler. Yardım istedim, bağırdım ama gelen olmadı. Daha sonra cüzdanımda bulunan parayı da alıp gittiler. Burnumda ve kolumda ciddi derecede kırıklar oluştu. Ölümden döndüm desem yeridir. Beni bu hale getirenler elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşıyorlar ve ben bunu kaldıramıyorum. Ben öldükten sonra bunların tutuklanmasının ne anlamı var? Adalet istiyorum" diye konuştu.

Yorumlar