Hande Mehan kimdir nerelidir kaç yaşında?

Hande Mehan kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları bu aralar merakla soruluyor. Mehan'ın hayatı ve biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Hande Mehan kimdir nerelidir kaç yaşında?

Hande Mehan, Türk müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan genç ve yetenekli bir müzisyen ve söz yazarıdır.

HANDE MEHAN KİMDİR?

22 Aralık 1995'te Diyarbakır'da doğan Mehan, özellikle "Sen Beni Güzel Hatırla" isimli şarkısıyla müzik kariyerine başlamıştır. Üniversite yıllarında Cem Adrian ile tanışan ve onun prodüktörlüğünde çalışmalar yapan Mehan, 2018'den itibaren müzik dünyasında aktif olarak yer almaktadır. Hande Mehan, hem solo performansları hem de Cem Adrian ile düetleri ile tanınmaktadır.

HANDE MEHAN NERELİDİR?

Hande Mehan, 22 Aralık 1995'te Diyarbakır, Türkiye'de dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine genç yaşta adım atan Mehan, kökeni itibarıyla Diyarbakırlıdır.

HANDE MEHAN'IN MÜZİK KARİYERİ

Mehan'ın müzik kariyeri, 2018 yılında "Sen Beni Güzel Hatırla" isimli şarkıyla başlamıştır. Cem Adrian ile işbirliği yaparak, "Sen Benim Şarkılarımsın" şarkısını seslendirmiştir. Bu şarkı 16 milyon izlenmeye ulaşarak Mehan'ın yükselişine katkıda bulunmuştur.

2018'de Trakya Müzik Festivali'nde sahne alan Mehan, aynı yıl "Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" şarkısını Cem Adrian ile birlikte seslendirmiştir. 2019'da Hakan Tunçbilek ile "Mesafeler" isimli teklisini yayınlamıştır.

Mehan, 2018'den 2023'e kadar birçok tekli ve düet çalışmaları yapmıştır. Bu çalışmalar arasında "Benimle Yaşa", "Dudak Kenarı", "Kime Veda Ediyorsun?" gibi parçalar bulunmaktadır. Cem Adrian ile birlikte "Sen Benim Şarkılarımsın", "Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" gibi düetler de dikkat çekicidir.

Hande Mehan
Hande Mehan

 

Yorumlar