Halkbank'ta "Mavi Işık" otizm için yandı

- Halkbank dünya genelinde, kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için yürütülen "Mavi Işık Yak" kampanyasının destekçisi oldu - Halkbank'ın genel müdürlük binası 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde mavi ışıklarla aydınlandı

Google Haberlere Abone ol
Halkbank'ta "Mavi Işık" otizm için yandı

İSTANBUL (AA) - Halkbank dünya genelinde, kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için yürütülen "Mavi Işık Yak" kampanyasının destekçisi oldu. Kampanyanın Türkiye elçisi Tohum Otizm Vakfı’nın çağrısına destek veren Halkbank'ın genel müdürlük binası 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde mavi ışıklarla aydınlandı.

Halkbank açıklamasına göre, bankanın genel müdürlük binası 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde mavi ışıklarla aydınlandı. Otizm konusunda farkındalık ve kamuoyu bilinci oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen kampanyaya banka, "#otizmemaviışıkyak" hashtagiyle sosyal medya hesapları üzerinden de destek verdi.

Halkbank Kurumsal İletişim Daire Başkanı Neşet Dereli, Türkiye'de yaygın bir rahatsızlık olan otizme dikkati çekmek için bu kampanyaya destek olmayı amaçladıklarını belirterek, "Otizm çok sık rastlanan bir rahatsızlık olmasına rağmen toplumda çok iyi bilinmiyor. 'Mavi Işık' yakarak otizme dikkati çekmek ve otizmli bireylerin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Otizmli bireyleri sosyal yaşama katılabilmeleri ve diğer insanlarla rahat ilişki kurabilme konusunda cesaretlendirmek istiyoruz. Bu kampanya ile birçok kişinin dikkatini bu konuya çekebildiğimize inanıyoruz.” bilgilerini verdi.

Yorumlar