Halk otobüsü temsilcileri Hatay'da toplanacak

İSTANBUL (AA) - Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) temsilcileri, Hatay'da gerçekleştirilecek bölge toplantısında bir araya gelecek. TÖHOB'dan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Halk otobüsü temsilcileri Hatay'da toplanacak

İSTANBUL (AA) - Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) temsilcileri, Hatay'da gerçekleştirilecek bölge toplantısında bir araya gelecek.

TÖHOB'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelindeki özel halk otobüsü kuruluşlarının temsilcileri, 26-28 Ocak'ta Hatay'da bir otelde yapılacak bölge toplantısına katılacak.

Toplantıda, İstanbul'un ulaşım sistemi, Hatay'ın trafik sorunları, özel halk otobüslerinin geleceği, son aylarda sürekli artış gösteren işletme maliyetleri karşısında çeşitli zorluklarla karşılaşan özel işleticilerin sorunları ile işletmelerin sürdürülebilirliği ve ayakta kalması yolunda yapılması gereken çalışmalar masaya yatırılacak.

Bu kapsamda, İETT İşletmeleri Genel Müdürü Arif Emecen, Hatay Trafik Denetleme Şubesi Müdürü Osman Bayar, Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk ve uzman Serkan Kolat'ın sunum yapması bekleniyor.

Etkinliğe ayrıca Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilçe belediye başkanları ve bölge milletvekilleri de davet edildi.

İki gün sürecek toplantıya, Hatay Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ev sahipliği yapacak.


Yorumlar