Hakkında 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli yakalandı

- İstanbul'da 39 suçtan aranması ve 18 suçtan hakkında 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli gözaltına alındı - Şüphelinin, kız kardeşi Ceylan T'yi öldürdüğü iddiasıyla aranan, Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bomba atılması dosyası sanığı E.T. ile Kadıköy'de bir otomobil galerisine silahlı saldırı düzenlediği belirlendi

Google Haberlere Abone ol
Hakkında 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli yakalandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da 39 ayrı suçtan aranması ve 18 suçtan hakkında 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen şüpheli Cüneyt A'yı (28) yakalamak için çalışma başlattı.

Cüneyt A'nın Tuzla'da lüks bir rezidansta kaldığını belirleyen ekipler, adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, şüpheli Cüneyt A. kaçmaya çalışırken yakalandı. Burada yapılan aramada tabanca ve sahte kimlik ele geçirildi.

Şüpheli Cüneyt A'nın, 14 Haziran'da Kadıköy'de, kız kardeşi Ceylan T'yi öldürdüğü iddiasıyla aranan, Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bomba atılması dosyası sanığı E.T. ile B.T'nin otomobil galerisine silahlı saldırı düzenlediği belirlendi. Ayrıca şüphelilerin Başakşehir'den çalınan bir otomobile ikiz plaka takarak Kadıköy'deki saldırıda kullandıkları tespit edildi.

Şüphelilerin galeriye saldırma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin bir otomobil ile galerinin önüne gelerek uzun namlulu silahlarla ateş açtıkları görülüyor.

Cüneyt A'nın, Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy ve Ümraniye'de lüks dairelerden ziynet eşyası ile otomobil çaldığı belirtildi. Eski bir milletvekilinin evinden 800 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı aktarılan Cüneyt A'nın halen görevde olan bir milletvekilinin evini de soyduğu öğrenildi.

Gayrettepe'deki Hırsızlık Büro Amirliği'nde işlemleri devam eden şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildi.

Ayrıca, cinayet şüphelisi E.T'nin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Yorumlar