Hakkari'de teröre lanet yürüyüşü düzenlendi

Hakkari'de binlerce kişi terör örgütünün Gara'daki katliamını protesto etmek için yürüdü

Hakkari'de teröre lanet yürüyüşü düzenlendi - Sayfa 1

Hakkari Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ile Şehit ve Gazi Sendikası Konfederasyonu İl Temsilciliği öncülüğüne düzenlenen yürüyüş için sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar Bulvar Caddesi üzerinde bir araya geldi.

Hakkari'de teröre lanet yürüyüşü düzenlendi - Sayfa 2

Ellerinde Türk bayraklarıyla "Hakkari teröre karşı tek yürek" ve "terörü lanetliyoruz" pankartları açan kent sakinleri, Gara'da şehit edilen Türk vatandaşlarının fotoğraflarını taşıyıp terör örgütü PKK aleyhine slogan atarak Valilik binasına kadar yürüdü.

Hakkari'de teröre lanet yürüyüşü düzenlendi - Sayfa 3

Burada basın açıklaması yapan Hakkari Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, kahpece ve zalimce şehit edilen 13 vatan evladını anmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Terör örgütü PKK'nın bir kez daha kalleş yüzünü gösterdiğini belirten Adıyaman, şunları kaydetti:

Hakkari'de teröre lanet yürüyüşü düzenlendi - Sayfa 4

"Kahrolsun PKK, kahrolsun destekçileri. Aziz şehitlerimize karşı en büyük görevimiz yüreklerimizi kenetlemek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Onların aziz hatırasına göstereceğimiz en büyük saygı, hakkın, adaletin, birlik ve beraberliğin yanında, terörün karşısında yer almaktır. Hendeklere gömülen terör örgütü PKK'nın bu alçak saldırıları milletimizi asla yıldırmayacak ve kahraman güvenlik güçlerimiz, sınır ötesinde ve topraklarımızda terör örgütüne soluk aldırmayacaktır. Bu vesileyle teröre karşı yapılan tüm operasyonların Hakkari halkı olarak destekçisiyiz."