Hakan Ural neden yok? Hakan Ural Neler Oluyor Hayatta'dan neden ayrıldı?

Hakan Ural neden yok sorusu Neler Oluyor Hayatta programının sadık izleyicisi tarafından bugün merakla soruluyor. Ural'ın neden programda olmadığı kısa süre içerisinde anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Ural neden yok, neden ayrıldı?

Hakan Ural'ın bugün neden programda olmadığı merakla soruluyor. Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan "Neler Oluyor Hayatta," Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı tarafından sunuluyor. Ancak son zamanlarda Hakan Ural'ın ekranlarda yer almaması, izleyicilerde merak uyandırdı. Peki, Hakan Ural neden yok? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı? İşte detaylar:

HAKAN URAL NEDEN YOK?

Kanal D'nin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Hakan Ural, 27 Kasım 2023 tarihinde programda yer almadı. Ural'ın yerine, programın diğer sunucusu Nur Tuğba Namlı, programı tek başına sundu.

Hakan Ural'ın programda yer almaması, sosyal medyada da merak konusu oldu. Ural, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hafif bir rahatsızlık geçirdim. Doktorumun tavsiyesi üzerine bugün dinlenmeyi tercih ettim. Yarın inşallah programımızda görüşürüz" dedi.

Ural'ın sağlık sorununun ne olduğu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak, Ural'ın sosyal medya paylaşımından, rahatsızlığının hafif olduğu ve kısa sürede iyileşeceği anlaşılıyor.

Ural'ın yerine, programda Nur Tuğba Namlı yer aldı. Namlı, programın ilk bölümünde, Ural'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve izleyicilerden anlayış diledi.

NELER OLUYOR HAYATTA NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

"Neler Oluyor Hayatta" programı, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı tarafından sunuluyor. Hafta içi her gün saat 09:00'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Programı canlı izlemek isteyenler için izleme linki haberin devamında yer alıyor.

HAKAN URAL KİMDİR?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası ünlü şarkıcı Selçuk Ural'dır. Mankenlik kariyerine 16 yaşında başladı ve ardından oyunculuk teklifleri almaya başladı. 1986 yılında Banu Alkan ile başrolünü paylaştığı "Mavi Yolculuk" filmi ile tanındı. Ayrıca, Sibel Can ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocukları olmuştur.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR?

Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin'de doğdu. Üniversite eğitimini Balıkesir Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra televizyon dünyasına adım attı. Birçok televizyon programında sunuculuk yapmış ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. 2015 yılından bu yana iş adamı Mustafa Namlı ile evlidir ve çiftin iki çocuğu bulunmaktadır.

Yorumlar