Hakan Tütüncü kimdir nerelidir? AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Hakan Tütüncü kimdir? AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü kimdir nerelidir, kaç yaşında, mesleği nedir soruları bu aralar merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Tütüncü kimdir? AK Parti Antalya Adayı

Hakan Tütüncü'nün kim ve nereli olduğu sorularıyla ne iş yaptığı soruları adayların açıklanmasıyla birlikte merakla soruluyor. 

HAKAN TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Hakan TÜTÜNCÜ, 15 Haziran 1979 tarihinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Antalya'da başlayan TÜTÜNCÜ, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. Ardından, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Profesyonel kariyerine Antalya Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yaparak başladı.

Siyasi kariyerine Ak Parti'nin kuruluş sürecinde atılan adımlarla başlayan TÜTÜNCÜ, 2001'de Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandı. 2003 yılında Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2004'te Antalya İl Sekreteri görevlerinde bulundu. 2005 ile 2009 yılları arasında AK Parti genel merkez gençlik kolları başkanlığını yürüttü.

Belediye Başkanlığı

2009 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Kepez Belediye Başkanı adayı olan TÜTÜNCÜ, bu seçimde başkanlığa seçildi. 2014 ve 2019 Yerel Seçimlerinde ise Kepez Belediye Başkanlığı görevini tekrar kazanarak, bu görevi üç dönem boyunca sürdürdü.

Kişisel Yaşamı

Hakan TÜTÜNCÜ, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Son Gelişmeler ve Beklentiler

En güncel bilgilere göre, Hakan TÜTÜNCÜ, AK Parti'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Yorumlar