Hakan Taşıyan hasta mı, hastalığı nedir?

Hakan Taşıyan hasta mı, hastalığı nedir? Hakan Taşıyan hastalığı veya rahatsızlığı nedir? İşte Taşıyan hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Hakan Taşıyan hasta mı, hastalığı nedir?

Hakan Taşıyan hasta mı, hastalığı nedir? Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu şu anda nasıl, organ nakli oldu mu? Arabesk müziğinin ünlü isimlerinden Hakan Taşıyan hastalığıyla gündemde. Peki, Hakan Taşıyan kimdir, hastalığı nedir? İşte Hakan Taşıyan biyografisi:

Hakan Taşıyan 1 Nisan 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Taşıyan, Türk arabesk fantazi müzik şarkıcısı, bestekâr, söz yazarı ve oyuncudur. 

Çocukluk yaşlarından itibaren Saza ilgi göstermiş ve çalmaya başladı. Daha sonra babasıyla beraber düğünlere giderek yeteneğini daha geliştirdi.

Ufak yaşlardan beri müziğe ilgiliydi ve bu nedenle askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini çok beğendi ve destekledi. Onların desteğini arkasına alan ünlü sanatçı ilk kasedini piyasaya çıkardı. İlk kasedini çıkartma olayı şu şekilde oldu. Önce İstanbul’da Unkapanı'nda bulunan bir takım yapımcıların yanına gitti fakat o yapımcılar Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünüp pek ilgi göstermediler. Bunun ardından Ankara'ya giden Sanatçı Sıla Müzik ile beraber ilk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya çıkarttı.

1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine kısa süre içerisinde sahip oldu ve konserleri hınca hınç doldu.

Bu albümü sonrası Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sunmuştur. Albümler her şey istediği gibi olmasına rağmen hayranlarının her zaman dostluk kardeşlik içinde olmasını temenni etmiştir.

1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da başarılı bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır.

2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi.Güz Gülleri isimli dizi ile beraber önemli kişilerle başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır.

HAKAN TAŞIYAN'IN HASTALIĞI NEDİR?

Hakan Taşıyan, 20 Ekim Salı günü hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Üzücü haber, şarkıcının Twitter hesabından paylaşıldı. 47 yaşındaki Taşıyan’ın sosyal medya hesabından, “Sevgili Dostlarımız, Değerli sanatçımız Hakan Taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz” açıklaması yapıldı.

Ayağındaki ağrıların artması ardından tedavi görmeye başlayan Hakan Taşıyan'ın hastalığı ilerledi. Haziran ayından bu yana ciddi sağlık sorunları yaşayan Hakan Taşıyan konuşmakta güçlük çekecek duruma geldi.

Çoklu organ yetmezliği yaşayan Hakan Taşıyan'ın arkadaşı şu açıklamaları yaptı: "Karaciğer ve böbreğiyle ilgili problemlerin olduğu ortaya çıktı. Nakil için bekleyiş söz konusu, bu ve benzeri nakillerde çok fazla talep olduğu için. Ancak bizim aciliyetimiz söz konusu. Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacı var. Nakil desteğinde bulunmak isteyenlere bu çağrımız iletmiş olalım."

ORGAN NAKLİ OLDU

Şarkıcı Hakan Taşıyan, Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli olmuştu. Geçirdiği ameliyatlarının ardından sağlığına kavuşan Taşıyan, uzun süre sonra 'Güz Gülleri' adlı şarkısını seslendirdi. 

Geçen yıl Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ile böbrek nakli olan ve 7 ay süren tedavisinin ardından yaklaşık 5 ay önce taburcu edilen şarkıcı Hakan Taşıyan (48), zor günleri geride bıraktı. Uzun süren tedavi sonrasında sağlığına kavuşan Taşıyan'dan hayranlarını sevindiren görüntüler geldi.

Bir mekanda unutulmaz eseri 'Güz Gülleri' şarkısını seslendiren Hakan Taşıyan, hem moral buldu hem de moral verdi. O anları ise ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Ufuk Özel, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

'3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası'nda katıldığı etkinlikte konuşan Taşıyan, organ naklinin kendisine umut ışı olduğunu ve yeniden hayata döndüğünü belirterek, "Bana umut ışığı oldular. Tekrar hayata döndüm. Yeni bir hayata başladım. Şifa bekleyen hastalara umut ışığı olalım. Bir organ bir hayattır, umutsuz insanlarımıza umut olalım. Gönülden sevindirelim. İnsanları tekrar hayata bağlayalım. Canı gönülden gönüllü olan bütün insanlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha aydın olalım. Çok hassas bir konudur. Allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın. Gönül birlikteliği veren dualarını esirgemeyen tüm insanlardan Allah razı olsun. Hayat çok güzel, nefes almak çok güzel, sevmek çok güzel. Bunu birbirimizden esirgemeyelim. Gerçekten Allah'ın huzurunda çok büyük sevap. Tüm merhem bekleyen hastalarımıza merhem olalım. Buna ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler:

HAKAN TAŞIYAN'IN BİR ZAMANLARA DAMGASINI VURAN ŞARKISI

Yorumlar