Hakan Hatipoğlu kimin oğlu, babası kim, hangi dizilerde oynadı?

Hakan Hatipoğlu kimin oğlu sorusu Survivor All Star 2024 yarışmasında yeniden yer almasıyla birlikte tekrar gündem oldu. Survivor yarışmalarıyla ününe ün katan Hatipoğlu, en son Turabi ile girdiği polemikle gündeme gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Hatipoğlu kimin oğlu, babası kim, hangi dizi

Hakan Hatipoğlu kimin oğlu, babası kimdir, daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi sorular yeniden gündemde. Çünkü Hatipoğlu şimdilerde Survivor All Star yarışmasında yarışan isimler arasında bulunuyor.

HAKAN HATİPOĞLU KİMİN OĞLU?

Hakan Hatipoğlu'nun babasının sorulmasının asıl nedeni Nihat Hatipoğlu ile bir akrabalığının olup olmadığı sorularından kaynaklanıyor. Peki, Nihat Hatipoğlu ile Hakan Hatipoğlu bir akrabalığı var mı? Hayır, iki ismin bir akrabalığı yoktur. Sadece soyadı benzerliği var. Hakan Hatipoğlu'nun babası Bülent Hatipoğlu'dur. Bülent Hatipoğlu hakkında açık kaynaklarda bir bilgi ise bulunmuyor.

TV8 ekranlarında Survivor Panorama programının sunuculuğunu yapan Hakan Hatipoğlu'nun hangi dizide ne zaman oynadığı seyirci tarafından merak ediliyor. Peki, Hakan Hatipoğlu şu ana kadar hangi dizi veya filmde rol aldı, hangi karakterleri canlandırdı? İşte detaylar:

HAKAN HATİPOĞLU BİYOGRAFİSİ

Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Oyuncu, sunucu, Survivor yarışmacısı ve aynı zamanda iyi bir sporcudur.

İlk ve orta öğrenimini memkeletinde tamamlayan Hakan Hatipoğlu Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde tamamladı. 

2011 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi, bu evliliklerinden Lila isminde bir kız çocukları var.

Türkiye Hatipoğlu'nu 2010 yılında düzenlenen Survivor Kızlar - Erkekler'den hatırlıyor. Daha sonra da 2015'te ise Survivor All Star'da yer aldı.

Hakan, millî bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynuyor.

HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI?

Hakan Hatipoğlu oyunculuk kariyerine ilk olarak "Monami Magnum Kalem Ucu" reklamlarıyla başladı.

Daha sonra ilk dizi oyunculuğu deneyimini 2011 yılında Bezat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Selim karakteriyle yaşadı.

Sonrasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati'nin adamı rolünde yer aldı.

Sonrasında ise çeşitli reklam filmlerinde yer aldı ancak başka bir dizide oynamadı.

Oyunculuk anlamında ise 2018 yılı yapımı "Benim Adım Osssman" isimli filmde rol aldı.

Hakan Hatipoğlu hakkında ilginç bilgiler şunlardır:

Eğitim ve İş Hayatı: Işık Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Hatipoğlu, Marmara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitim almıştır. Ayrıca, "Var Mısın Yok Musun" yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir​​.

Spor Kariyeri: Hatipoğlu, milli bir sutopu sporcusu olup Adalarspor'da aktif olarak oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır​​.

Televizyon Kariyeri: Çeşitli dizi ve sinema projelerinde yer almış, özellikle "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" ve "Kurtlar Vadisi Pusu" gibi popüler dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev yapmıştır​​.

Sunuculuk ve Reklam Projeleri: "Alt Mı Üst Mü?" yarışmasında sunuculuk yapmış, Rexona gibi markaların reklamlarında oynamıştır. Ayrıca "Survivor Panorama" programında sunucu ve yorumcu olarak yer almıştır​​.

 

Yorumlar