Hakan Hatipoğlu babası kim?

Hakan Hatipoğlu babası kim, Bülent Hatipoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Hatipoğlu babası kim?

Hakan Hatipoğlu'nun babası Bülent Hatipoğlu'nun kim ve nereli olduğu soruları ub aralar merakla soruluyor. 

Survivor Yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'nun Babası Bülent Hatipoğlu

 

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde Çanakkale'de doğdu. Eğitimini Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde tamamladı. "Var Mısın Yok Musun" yarışmacısı Gizem Akın ile evlenen Hatipoğlu'nun Lila isminde bir kızı var.

Türkiye, Hatipoğlu'nu ilk olarak 2010'da düzenlenen Survivor Kızlar - Erkekler yarışmasında tanıdı. Daha sonra 2015'te Survivor All Star'da yer aldı. Hatipoğlu, milli bir sutopu sporcusu olarak da tanınıyor ve Adalarspor'da aktif olarak oynamaktadır.

Hatipoğlu'nun oyunculuk kariyeri, "Monami Magnum Kalem Ucu" reklamlarıyla başladı. İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde yaşadı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol aldı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra çeşitli reklam filmlerinde de yer aldı ve 2018 yapımı "Benim Adım Osssman" filminde oynadı​​​​​​.

Hakan Hatipoğlu'nun Babası Bülent Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu'nun babası Bülent Hatipoğlu'dur. Ancak kaynaklarda Bülent Hatipoğlu hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. Hakan Hatipoğlu, annesi Eser Hatipoğlu ve babası Bülent Hatipoğlu ile İstanbul'da Burgazada'da büyüdü ve aslen Çanakkalelidir. Hatipoğlu, reklam ajanslarında iş hayatına başladıktan sonra kendi adına bir reklam ajansı kurmuştur. Survivor, Var Mısın Yok Musun gibi çeşitli programlarda yarıştıktan sonra Survivor Panorama'nın sunuculuğuyla tanındı​​.

Hakan Hatipoğlu'nun babası Bülent Hatipoğlu hakkında detaylı bilgi mevcut değil ancak kendisi kamuoyunda yakından bilinen sporcu, oyuncu ve yorumcu olarak gönüllerde taht kurmuş durumda. 

 

Yorumlar