HAK-İŞ'ten terör saldırısına kınama

- HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: - "Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Büyük bir sağduyu, birlik ve beraberlik içinde bu kötü günlerin aşılması için bir bütün olarak mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
HAK-İŞ'ten terör saldırısına kınama

ANKARA (AA) - HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Büyük bir sağduyu, birlik ve beraberlik içinde bu kötü günlerin aşılması için bir bütün olarak mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Arslan, yazılı açıklamasında, devletin bekası, milletin geleceği ve ülkenin bütünlüğüne kasteden hainlerin bu kez Kayseri'de ortaya çıktığını belirterek şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Saldırıyı gerçekleştiren hainlerin ve planlayan şer odaklarının amaçlarının toplumsal bütünlüğü, birliği ve dayanışma bozmak olduğunu vurgulayan Arslan, "Bu nedenle terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Arslan, şunları kaydetti:

"Büyük bir sağduyu birlik ve beraberlik içinde bu kötü günlerin aşılması için bir bütün olarak mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içeride ve dışarıda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız. Hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların bir an önce yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını, terörün artık son bulmasını temenni ediyoruz."

Yorumlar