Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir?

Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir, hangi dizilerde oynadı, daha önce hangi yapımlarda oynadı, kim tarafından istismar edildi? Sancaktutan'ın yaptığı itiraflar herkesi şoke etti. İşte detaylar ve biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir?

Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, memleketi neresi, neden gündeme geldi, kim tarafından istismara uğradı? Hafsanur Sancaktutan, çocukken dedesi tarafından cinsel istismara maruz kaldığını belirterek, istismara uğrayan hiçkimsenin sessiz kalmaması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir? soruları gündem oldu. İşte Hafsanur Sancaktutan biyografisi: 

Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir?
Hafsanur Sancaktutan

 

Son Yaz dizisinin ünlü oyuncusu Hafsanur Sancaktutan Elmalı Davası ile ilgili açıklamalar sonrası Instagram hikayesinde bir açıklamada bulundu. "İtiraf ediyorum" diyen Sancaktutan, kendisinin de bir istismar mağduru olduğunu açıkladı. Sancaktutan, Instagram hikayesinde şu paylaşımı yaptı: "Okuyun bu hikaye çok tanıdık! Susup ayıptır aman duyulmasın diyen herkes! Evet siz de çocuk istismarı yapıyorsunuz. İtiraf ediyorum, benim de hikayem buna benzer! Ben de ifşalasam mı herkesi? Utanırlar mı yaptıklarından?"

Sancaktutan bir diğer paylaşımında, "Dedem tarafından istismara uğradım, pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildi. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum! Kızlar susmayın! Artık susmak yok çünkü yanlız değiliz. Sizler çok değerlisiniz çünkü sizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Hafsanur Sancaktutan kimdir, nerelidir?
Hafsanur Sancaktutan

 

Son Yaz dizisinde Yağmur karakteri Hafsanur Sancaktutan tarafından canlandırılmaktadır. Selim ve Canan’ın kızı. Liseden yeni mezun olmuş, birkaç ay sonra üniversiteye gitmeye hazırlanıyor. Hırçın, zeki, kararlı, fevri, cesur, akıllı, ailesine ve sevdiklerine çok düşkün, yardımsever, dominant, çalışkan, dürüst, sert, sabit fikirli, yaşından olgun, sorumluluk sahibi, korumacı, inatçı, lider ruhlu genç bir kız. Yağmur, her ne kadar babasına tepkili de olsa, aslında babasına çok benziyor. Anlaşması çok kolay bir karakter değil. Haklı olduğunu düşündüğü zaman, dünya yıkılsa kimseyi dinlemiyor. Dediğim dedik bir kız... Canan’ın kendine olan güvensizliği, Yağmur’un fazla sorumluluk yüklenmesine sebep olmuş. Yağmur, ailesiyle ilgili, aslında taşıyacağından fazla sorumluluğu yükleniyor sürekli. Bu da onu hırçınlaştırıyor.

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimi 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle başladı.

 Hafsanur Sancaktutan aslen Rizelidir.

Yorumlar