Hadise'nin erkek kardeşi kim?

Hadise'nin erkek kardeşi kim, nereli, kaç yaşında soruları bu aralar merakla dillendiriliyor. İşte Hadise'nin kardeşleri hakkında bazı bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Hadise'nin erkek kardeşi kim?

Hadise'nin erkek kardeşi kim, adı nedir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor gibisinden sorular magazin dünyasının son günlerde merakla cevap aradığı sorular oldu. Peki, kim bu Hadise'nin erkek kardeşi?

Hadisenin erkek kardeşi kim
Hadise'nin erkek kardeşi

 

Murat Açıkgöz 1990 yılında Belçika’da dünyaya geldi. Çocukluk dönemleri ve öğrenim hayatı Belçika’da geçti. Aslen memleketi Sivas’tır. Babası Hasan Açıkgöz ve annesi Gülnihal Açıkgöz’dür. Murat Açıkgöz ablaları Hülya Açıkgöz, Derya Açıkgöz ve Hadise Açıkgöz’dür. Murat Açıkgöz 4 kardeştir. Ailenin en küçüğü olarak bilinmektedir.

Murat Açıkgöz Türk pop müziği sanatçısı Hadise’nin erkek kardeşidir. Hadise 2003 yılında Belçika’da düzenlenen Popstar yarışması “Idool”yarışmasına katılarak adını duyurmuş ve iki yıl sonra 2005 yılında Stir me up şarkısı ile Türkiye’de ve dünyada tanınmaya başladı. Bu süreçten sonra Murat Açıkgöz ablası Hülya Açıkgöz ile Hadise’nin mali işler ve yatırımlardan sorumlu kişiler olarak görev yapmaya başladı. Murat Açıkgöz ablası Derya Açıkgöz ise Hadise’nin modacısı, stil ve imaj danışmanı olarak görev almaya başladı.

2010’lu yılların başlarında giderek büyük bir aile şirketi haline gelen Açıkgöz kardeşler daha sonra mali anlaşmazlıklar nedeni ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Ünlü sanatçı bu yol ayrımını Hadise ablası Hülya, kardeşleri Derya ve Murat’ı sosyal medyada takipten çıkartması ile doğrulamış oldu. Bu ayrışma 2018 yılında anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün bir dönem intihar girişiminde bulunmasına neden olmuştur.

Murat Açıkgöz annesi Gülnihal Açıkgöz bir dönem yurtdışında tedavi görerek eski sağlığına kavuşmuştu. Hadise Murat Açıkgöz eşi ile de bir araya gelmediği biliniyor. Murat Açıkgöz instagram Hadise onu hesaplarından sildikten sonra ortaya çıktı.

Murat Açıkgöz evli olup bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır. Murat Açıkgöz eşi ve çocuğu ile magazin ve basında yer alamayan isimler arasında. Murat Açıkgöz boyu, kilosu, burcu kısa süre içinde güncellenecektir.

Yorumlar