Hadise O Ses'te neden yok, neden ayrıldı?

Hadise neden O Ses'te değil, neden ayrıldı, neden yok?, O Ses Türkiye jüri üyelerinden Hadise yeni sezonda yer almadı; peki ama neden? Hadise ile Ebru Gündeş'in aralarında sorun yaşandığı ve bu nedenle ayrıldığı dedikoduları doğru mu?

Google Haberlere Abone ol
Hadise O Ses'te neden yok, neden ayrıldı?

Hadise neden O Ses Türkiye'de değil, neden ayrıldı, neden yok? Hadise jüri üyeleri arasında neden yok, Acun Ilıcalı ile artık çalışmayacak mı yoksa başka bir projede mi yer alacak? İşte Hadise neden O Ses Türkiye'de yok sorusunun cevabı ve detaylar: 

Hadise neden O Ses Türkiye'den ayrıldı?
Hadise neden O Ses Türkiye'den ayrıldı?

 

Her yıl düzenli bir şekilde yapılan O Ses Türkiye yarışmasının 2021 sezonu da başlıyor. Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu yarışma programı O Ses Türkiye'nin çekiminden paylaşım yaptı. Acun Ilıcalı, yarışma jürisindeki değişikliği bu fotoğrafla gözler önüne serdi.

O Ses Türkiye 2021 için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezonun jüri koltuğunda Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk otururken, bu sene jüri üyeleri değişti.

İlk olarak Seda Sayan'ın ayrılığı sonrası jüriye Ebru Gündeş'in dahil olduğu yarışmanın yeni sezon çekimleri başladı. O Ses Rap'te jüri olan Hadise'nin O Ses Türkiye'de boşalan koltuğuna Oğuzhan Koç geldi.

O Ses Türkiye Hadise neden ayrıldı, Hadise neden yok?
O Ses Türkiye Hadise neden ayrıldı, Hadise neden yok?

 

Acun Ilıcalı, yapımcılığının yanı sıra sunuculuğunu de üstlendiği 'O Ses Türkiye'den ilk paylaşımı, 13.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptı.

Ünlü televizyoncunun yayınladığı karede Beyazıt Öztürk, Murat Boz, yeni jüri üyeleri Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç ile sunucu Saadet Özsırkıntı yer alıyor.

Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında, "Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz. Hadise'yi O Ses Rap'te göreceğiz" açıklamasını yapmıştı.

İlk sezonu 2011'de yayınlanan program hakkında Ilıcalı, "Oğuzhan Koç ailemizden biri, onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum 'O Ses Türkiye'ye" ifadelerini kullanmıştı.

Sevilen yarışmada daha önce Mustafa Sandal, Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, Sibel Can, Hülya Avşar, MFÖ'den Mazhar Alanson ve Özkan Uğur da görev yapmıştı.

HADİSE EBRU GÜNDEŞ İDDİASI

Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılmasının ardında Rıza Sarraf ile yaşadıkları ileri sürülen, "yasak ilişki" iddialarının olduğu ileri sürülüyor. İddiaya göre O Ses Türkiye'nin bir diğer jüri üyesi olan Ebru Gündeş'in kocası Rıza Sarraf ile Hadise arasında yasak ilişki vardı; ancak bu iddialar kanıtlanmamıştı. 

Ebru Gündeş, geçen ay Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvurarak 11 yıllık eşi Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle boşanma davası açmış, ünlü şarkıcının dava dosyasına giren ihanet iddiaları magazin dünyasında büyük ses getirmişti.

Gündeş, Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığı Hadise olduğu iddia edilmişti.

Eşinin bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu iddia eden Gündeş, kendisinin de aldatılma olayını farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etmişti.


 

Yorumlar