Hacer Çınar kimdir? Hacer Çınar nerelidir, mesleği nedir?

Hacer Çınar'ın kim ve nereli olduğu soruları Bolu Belediyesi Meclisi toplantısı esnasında yaşanan tartışmalar sonrasında merakla sorulmaya başlandı. Çınar, Belediye Başkanı Özcan'a pet şişesi fırlattığı için muhalif kesimin lincine maruz kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Hacer Çınar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Hacer Çınar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları Bolu Belediyesi'nde yaşanan tartışmalar ve sert gerilim sonrasında merakla gündeme geldi. Bolu Belediyesi'nin dünkü oturumunda Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar arasında sert bir münakaşa yaşandı.

Münakaşanın büyümesi sonrasında ise Hacer Çınar, önünde duran pet şişesini Özcan'ın bulunduğu alana doğru fırlattı. Bunun üzerine belediyenin zabıta ekipleri salona girerek duruma müdahale etti.

Hacer Çınar'ı asıl hedef yapan konu ise Tanju Özcan ile yaşadıkları gerginlik değil, onun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi oldu. Çünkü, Çınar bir toplantıda, çok partilinin kullanabileceği bazı ifadelerle Erdoğan'a olan bağlılığını ortaya koymaya çalışmıştı.

Çınar o konuşmasında, "Şayet ömrü buna vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabbim lütfen benim ömrümü ona ver." demişti. 

Çınar'ın bu sözleri uzun zamandır muhalif medyada ara ara kullanılıyordu. Özcan ile yaşadıkları gerilim sonrasında ise ilk olarak yine bu konuşmayı haber yapmaya başladılar.

Peki, Hacer Çınar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

HACER ÇINAR KİMDİR?

Hacer Çınar, 1970'de Bolu'da doğdu.

Sağlık ve hizmet sektöründe uzun yıllar taşeron işçi olarak çalıştı ve sendika üyesi oldu ve sendikalarda yöneticilik yaptı.

Hacer Çınar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor
Hacer Çınar

 

Aktif olarak Ev Hanımlar Derneği üyesi olarak görevde bulunan Çınar, Hizmet - İş Sendikası Bolu İlk Başkanlığı görevinde bulundu.

Bolu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi olan Çınar, şu anda HAK-İŞ Bolu Şube Başkanı ve Öz Sağlık Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

YAPTIĞI KONUŞMAYLA MUHALİFLERİN HIŞMINA UĞRUYOR

Hacer Çınar 2016 yılında, Dünya Kadınlar Günü 5.Uluslararası Kadın Emeği Buluşması'nda Erdoğan’ın duygulandıran bir konuşmaya imza atmıştı.

Çınar'ın konuşmasından ilgili bölüm şöyle:

Ülkemizin, insanlığın ve İslam aleminin ona ihtiyacı var. Şayet ömrü buna vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabbim lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annemin ak sütü gibi helal olsun cumhurbaşkanım. Benim iki tane yavrum var. Bu yavrularıma herkes annelik yapabilir. Fakat benim güzel yurduma, insanlığa ve İslam’a herkes güzel hizmet edemez.

Yorumlar