Hablemitoğlu'nun katil zanlısı kimdir, adı nedir? Nuri Gökhan Bozkır kimdir?

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısı kimdir, adı nedir? sorularının yanıtı Hablemitoğlu cinayetinin şüphelilerinden birinin Ukrayna'da yakalanmasının ardından en çok sorulan soruların arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Hablemitoğlu'nun katil zanlısı kimdir, adı nedir? Nuri Gökhan Bozkır kimdir?

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısı kimdir, adı nedir? sorusu internette sıkça soruluyor. Necip Hablemitoğlu cinayetinin şüphelilerinden birinin Ukrayna'da yakalanmasının ardından en çok sorulan sorulardan biride katil zanlısının adı ve hayatı oldu. Peki, Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısı kimdir

Ankara'daki evinin önünde 18 Aralı 2002 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Necip Hablemitoğlu cinayetinin şüphelilerinden biri Ukranya'nın başkenti Kiev'de yakalandı. Adının N.G.B. olduğu ve bir Ukrayna vatandaşı ile evli olduğu açıklanan zanlı aynı zamanda ünlü bir restoranın ortaklarından biri.

Başkent Kiev'de işlettiği restoranda yakalanan zanlının Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda tim komutanı olarak görev yaptığı sırada emekliye ayrıldığı öğrenildi. 

HABLETMİTOĞLU CİNAYETİNİN ŞÜPHELİSİ N.G.B. KİMDİR?

İbrahim Tatlıses'inde aralarında bulunduğu pek çok kişinin yargılandığı "Sauna Çetesi" davası kapsamında da yargılanan N.G.B.'nin kimliği ortaya çıktı. 

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ünlü bir türk restoranını işleten ve Ukrayna vatandaşı ile evli olan N.G.B özel birlikler tarafından yapılan operasyonla yakalanmıştı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan zanlı daha sonra ev hapsine alınmıştı.  Avukatının itirazı sonrasında ev hapsine alınan N.G.B. daha sonra yeniden tutuklanmış ve itiraz üzerine bir daha ev hapsine alınmıştı. 

Ukrayna basınında hakkında çıkan haberleri kaldırttığı öğrenilen N.G.B. Şanlıurfa Akçakale’de soğan kamuflajlı bir TIR’ın içinde patlayıcı madde yakalanması olayı ve Sauna Çetesi davasında yargılanan isimlerden biri. 

Buna göre, adının baş harfleri N.G.B. olarak açıklanan şahsın Sauna Çetesi davasında yargılanan Nuri Gökhan Bozkır olduğu belirtildi.

Yorumlar