Haber Global'dan Muharrem İnce açıklaması

Haber Global kanalında ağırlandığı program esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fetih konuşmasının araya girmesine tepki gösteren Muharrem İnce, tepki olarak programı terk etmişti. Ancak kanal tarafından yapılan açıklamada İnce'nin bundan haberdar olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Haber Global'dan Muharrem İnce açıklaması

Muharrem İnce'nin katıldığı tartışma programını terk ederek konuğu olduğu sunucuyu ve haber kanalını zor durumda bıraktığı olayın yankıları sürüyor. 

Haber Global kanalında Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu programa konuk olan Muharrem İnce'nin yayın akışının kesilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına yer verilmesine sinirlenip stüdyoyu terk etmesinin yankıları sürüyor.

DÜn gece sosyal medyanın gündemine oturan konuyla ilgili kanaldan yapılan açıklamada Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının verileceğinden haberdar olduğu öne sürüldü.

İşte kanalın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yapılan açıklama; Sayın Muharrem İnce'ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı'nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize 'Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm' dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terk etti.

YENİDEN DAVET ETTİLER

Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce'ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz."

Yorumlar

Gakkoş 23 Bu adamın cumhurbaşkanı olmasını hayal etmek bile büyük bir facia. Mazallah eskaza bu adam bide cumhurbaşkanı seçilseydi vay memleketin hâline. Türkiye olarak büyük bir uçurumun eşiğinden dönmüşüz.