Hababam Sınıfı Güle Güle nerede, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncular kimlerdir?

Hababam Sınıfı Güle Güle nerede, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncular kimlerdir? sorularının yanıtı Hababam Sınıfı Güle Güle filmini izleyen vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. İşte, Hababam Sınıfı Güle Güle filmi ile ilgili detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Hababam sınıfı güle güle nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Güle Güle nerede, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncular kimlerdir? sorularının yanıtı Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri Hababam Sınıfı Güle Güle filmini izleyen vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. İşte, Hababam Sınıfı Güle Güle filmi ile ilgili detaylar.

Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman TV kanallarında yayınlanıyor. Yıllar geçsede vatandaşlar tarafından merakla araştırılan ve izlenen filmlerden biri olan Hababam Sınıfı Güle Güle serinin en çok sevilen filmlerinden biridir.

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE KONUSU

Anadolu’nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi’nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE OYUNCULARI

Başrollerinde İlyas Salman ve Adile Naşit'in yer aldığı Hababam Sınıfı Güle Güle filminde  Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Yaprak Özdemiroğlu, Fulya Özcan, Şevket Altuğ, Hüseyin Kutman gibi usta oyuncular yer almaktadır.

HABABAM SINIFI NEREDE, KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Serinin son filmi olan Hababam Sınıfı Güle Güle filmi Rıfat Ilgaz'ın hikayesini yazdığı Ertem Eğilmez'in ise yönetmenliğini yaptığı 1981 yapımı bir filmdir.

Üsküdar'daki Adile Sultan Kasrı'nda çekilen serinin son filmi Hababam Sınıfı Güle Güle, yayınlandığı ilk tarihten bu yana çok defa ekranlara geldi. Filmde Validebağ Korusu içinde yer alan Adile Sultan Kasrı binası, Özel Çamlıca Lisesi olarak gösterilmiştir.

Yorumlar