Gürhan neden ÇGH'den ayrıldı, neden yok?

Gürhan Altundaşar neden Çok Güzel Hareketler 2 programından ayrıldı, ayrılık sebebiyle ilgili herhangi bir açıklama yaptı mı, merake ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Gürhan neden ÇGH'den ayrıldı?

Gürhan neden ÇGH'den ayrıldı, Gürhan Çok Güzel Hareketler 2 programının en komik karakterleri arasında yer alıyordu. Özellikle de canlandırdığı "sarhoş" tiplemelerini profesyonel bir şekilde yapması seyirciden büyük alkış alıyordu. 

GÜRHAN ÇGH'DEN NEDEN AYRILDI?

Yılmaz Erdoğan tarafından hazırlanan, Eser Yenerler'in sunduğu seyirciyi kahkaha tufanına sokan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de şoke eden iki ayrılık birden yaşandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de adeta yaprak dökümü oluyor. Gürhan Altundaşar ve Cihan Talay sevilen yapımdan ayrıldı. İşte detaylar...

Kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar ve BKM'de Çok güzel hareketler oyuncularının kaptanı olan Cihan Talay sevilen projeye veda etti. Yıldız oyuncuların programdan neden ayrıldığı ise merak konusu oldu.

Gürhan neden ÇGH'den ayrıldı, neden yok?
Gürhan neden ÇGH'den ayrıldı, neden yok?

 

Gürhan Altundaşar'ın eşi Merve Dizdar'ın menajeri ise Altundaşar'ın yeni projelerde yer almak için ekipten ayrıldığını doğruladı; ancak neden ayrıldığını söylemedi.

Cihan Talay, Çok Güzel Hareketler 2 ekibinde aynı zamanda kaptan olarak görev yapıyordu. Ekibin kaptanlarının ilki olan Cihan Talay'ın yeni projelere yelken açmak için ekipten ayrıldığı öğrenildi.

GÜRHAN ALDUNDAŞAR KİMDİR?

Oyuncu Gürhan Altundaşar, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Çeşitli tiyatrolarda yer aldıktan sonra 2013 yılında İstanbul'a taşındı.

Gürhan neden ÇGH'den ayrıldı, neden yok?
Gürhan Altunbaşar

 

2016 yılında Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak ekibine katıldı. 2018'de kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi. 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı adlı sinema filminde rol aldı, aynı yıl Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2 adlı komedi programında yer almaya başladı. Bu programdaki "Açın Kapıyı" skeçlerinde canlandırdığı "Necdet" karakteri ile geniş kitlelere ulaştı.

MERVE DİZDAR GÜRHAN ALTUNDAŞAR BOŞANDI MI?

Merve Dizdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gürhan Altundaşar'la ayrıldıklarını açıkladı. Yasak aşk ve aldatma iddialarına da cevap veren Merve Dizdar: "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler" dedi.


 

Yorumlar