Günde 2 kilo tavuk, 25 yumurta alması gerekiyor

- Türkiye Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonu Levent Gençoğlu, beslenmesi için sponsor desteği olursa şampiyonalarda başarılı olacağına inanıyor - Gençoğlu: - ''Maddi zorluklar içinde tek başıma mücadele ederek Türkiye şampiyonu oldum. Benim bu sporu devam ettirebilmem için iyi beslenmem gerekiyor. Sadece günde 2 kilo tavuk, 25 yumurta ve 2 kilo mevsim meyvesi alabilecek sponsora ihtiyacım var''

Google Haberlere Abone ol
Günde 2 kilo tavuk, 25 yumurta alması gerekiyor


TEKİRDAĞ (AA) - SÜLEYMAN COŞKUN BOZYEL - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan Türkiye Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonu Levent Gençoğlu, maddi anlamda büyük zorluklar çektiğini, çok sevdiği sporu devam ettirebilmesi için günde 2 kilo tavuk, 25 yumurta ve 2 kilo meyve yemesi gerektiğini belirtti.

Gençoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 yıldan bu yana vücut geliştirme sporu ile uğraştığını zamanının tamamını spor yaparak geçirdiğini söyledi.

Geçen yıl Antalya'da yapılan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında Türkiye ikincisi olduğunu hatırlatan Gençoğlu, İstanbul'da düzenlenen yarışmada ise Türkiye Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonuluğunu elde ettiğini anlattı.

Vücut geliştirmenin çok masraflı bir spor olduğunu vurgulayan Gençoğlu, ''Şu an ciddi bir işim ve gelirim yok. Bu spor çok masraflı. Günlük beslenme modelleri var ve biz bunları takip etmeliyiz. Her gün 2 kilo tavuk ve 25 yumurtanın beyazını tüketmeliyim. Her gün 2 kilo da mevsim meyvesi yemeliyim. Aksi halde vücudum bu şekilde formda kalmaz.'' dedi.

Kendi çabalarıyla hiçbir yerden ya da kurumdan maddi destek almadan çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Gençoğlu, birçok vücut geliştirme sporcusunun sponsorlardan maddi destek alarak bu sporu yapmayı sürdürdüğünü ifade etti.

Maddi anlamda büyük zorluklar çektiğini ama vücut geliştirme sporunu çok sevdiği için bırakmadığını dile getiren Gençoğlu, şunları kaydetti:

''Maddi zorluklar içinde tek başıma mücadele ederek Türkiye şampiyonu oldum. Eğer beslenme konusunda bana yardımcı olacak bir sponsor bulabilirsem çok daha büyük başarılar elde edeceğime inanıyorum. Benim bu sporu devam ettirebilmem için iyi beslenmem gerekiyor. Sadece günde 2 kilo tavuk, 25 yumurta ve 2 kilo mevsim meyvesi alabilecek sponsora ihtiyacım var.''




Yorumlar