GÜNCELLEME - Uşak'ta trafik kazası: 2 ölü

- Sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen kamyonun çarptığı otomobilde sıkışan çift itfaiye ekiplerince çıkartıldı - Hastaneye kaldırılan 7 aylık hamile kadın ile otomobil sürücüsü eşi yaşamlarını yitirdi YARALININ ÖLDÜĞÜ BİLGİSİ EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Uşak'ta trafik kazası: 2 ölü

UŞAK (AA) - Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında sıkıştıkları otomobilden yaklaşık yarım saat sonra çıkarılan sürücü ile 7 aylık hamile eşi hayatını kaybetti.

Kuzey çevre yolu Çokkozlar Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Osman Türeli idaresindeki 42 EGS 24 plakalı kamyon, Recep Kaymak'ın (37) kullandığı 64 DT 062 plakalı otomobile çarparak yaklaşık 100 metre sürükledi.

Kazada, otomobil sürücüsü ile 7 aylık hamile eşi Emine Hatun Kaymak (30) hurdaya dönen araçta sıkıştı.

İtfaiye ekipleri, Kaymak ve eşini kurtarmak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri ise yaralılara araç içinde ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı.

Sağlık ekipleri, sürekli konuştukları yaralılara moral vermeye uğraştı. Olay yerinden geçen Uşak Belediyesine ait 2 kepçe, kurtarma çalışmalarına destek verdi.

Yaklaşık 30 dakika süren kurtarma çalışmasının ardından çift, otomobilden çıkarıldı.

Özel bir hastaneye kaldırılan ve hamile olduğu belirlenen 2 çocuk annesi Emine Hatun Kaymak ile Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan Recep Kaymak müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyon sürücüsü Türeli, gözaltına alındı.

Yorumlar