GÜNCELLEME - Kocaeli'deki cinayet

- Körfez ilçesinde eşini tabancayla vurarak öldüren polis memuru tutuklandı - Öldürülen kadının cenazesi toprağa verildi CENAZE TÖRENİ EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Kocaeli'deki cinayet

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde polis memuru eşinin öldürdüğü kadının cenazesi defnedildi.

Alınan bilgiye göre, aralarında çıkan tartışma sonucu boşanmak isteyen eşi Elif Yavuz'u tabancayla ateş ederek öldürdükten sonra teslim olan polis memuru İbrahim Yavuz'un emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

- "Kızımın borcu varsa ödeyeceğim"

Bu arada, olayda hayatını kaybeden Elif Yavuz'un cenazesi toprağa verildi.

Yavuz Fatih Mahallesi 95 Evler Körfez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Yavuz'un yakınları ile arkadaşları katıldı. Taziyeleri kabul eden Yavuz'un anne ve babasının ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Törene katılanlara hitaben konuşan Elif Yavuz'un babası Lütfü Kaya, "Eğer kızımın herhangi borcu varsa, kendimizi toparladıktan sonra bunları ödeyeceğim. Geride 3 yavrumuz yetim kaldı. Bunları vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştireceğiz." dedi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Elif Yavuz'un cenazesi Körfez İlimtepe Mezarlığı'na defnedildi.

- Olay

Güney Mahallesi Bodur Sokak'taki evlerinde 25 Haziran'da polis memuru İbrahim Yavuz ile boşanmak isteyen eşi Elif Yavuz arasında tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Yavuz, tabancayla eşine 2 el ateş etmişti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk annesi kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

İbrahim Yavuz, olayın ardından Tütünçiftlik Polis Merkezi'ne teslim olmuştu.

Yorumlar