Güncelleme - Kızıltepe'de terör operasyonu

- PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği, 2 teröristin yakalandığı belirtildi (VALİLİK AÇIKLAMASI EKLENDİ)

Google Haberlere Abone ol
Güncelleme - Kızıltepe'de terör operasyonu

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'lı teröristlerin yakalanmasına yönelik operasyonda, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği, 2 teröristin yakalandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Kızıltepe ilçesinde güvenlik güçlerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyonda, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği, 2 teröristin sağ yakalandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, 3'ü patlatılmış 4 el bombası, tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 4 şarjör, hücum yeleği, çok sayıda mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildiği aktarıldı.

Teröristlerce açılan ateş sonucu hafif yaralanan 6 polis memurunun Mardin ve Kızıltepe devlet hastanelerinde tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir" ifadesine yer verildi.

Yorumlar