GÜNCELLEME - Fatih'te babanın çocuğunu öldürdüğü iddiası

- Evinde 9 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürdüğü iddia edilen kişi, gözaltına alındı - Emniyetteki işlemleri devam eden şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildi ŞÜPHELİNİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLMESİ EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Fatih'te babanın çocuğunu öldürdüğü iddiası

İSTANBUL (AA) - Fatih'te çocuğunu bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen baba gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hüsambey Mahallesi Çinili Odalar Sokak'ta oğlu 9 yaşındaki Yiğitcan T. ile yaşayan Nezir T, akrabalarını arayarak oğlunu öldürdüğünü söyledi.

Eşinden ayrı yaşadığı belirtilen Nezir T'nin aradığı yakınlarının durumu polise bildirmesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bıçaklanmış olarak buldukları Yiğitcan T'nin öldüğünü belirledi. Polisin yaptığı incelemelerin ardından, çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bölgede önlem alan polis, olayın ardından kaçan baba Nezir T'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında, Nezir T, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince teslim alınarak, Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden şüpheli, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Nezir T’nin kontrolün ardından yeniden Asayiş Büro Amirliği'ne getirileceği öğrenildi.

Yorumlar