GÜNCELLEME 2 - Besteci ve aranjör Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı

- Eskişehir'de konser vereceği gece kulübüne girerken bıçaklanan Karaduman ile şoförü hastaneye kaldırıldı - Ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Erkasap: - "Hayati tehlikesi var. Yoğun bakımda da 3-4 gün kalacak" ADLİ SÜREÇ VE DOKTORLARIN AÇIKLAMALARI EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME 2 - Besteci ve aranjör Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı

ESKİŞEHİR (AA) - Besteci ve aranjör Emrah Karaduman ile şoförü, Eskişehir'de uğradıkları bıçaklı saldırıda yaralandı.

Alınan bilgiye göre, konser vermek amacıyla kente gelen Karaduman (30) ile şoförü Volkan Karaca (37), etkinliğin yapılacağı Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki gece kulübüne girerken bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Vücudunun bazı yerlerinden yaralanan Karaduman, vatandaşların haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine, eli ve kolundan yaralanan Karaca ise Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyata alınan Karaduman ve Karaca'nın operasyonlarının başarılı geçtiği, her iki yaralının tedavilerinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın zanlısı Enis D'yi (33) yakaladı. Aleyna Tilki'ye "platonik aşk" duyduğu iddia edilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanması ve sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

- Şarkıcı Aleyna Tilki hastaneye geldi

Şarkıcı Aleyna Tilki, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesine gelerek, Karaduman ve Karaca'nın durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Tilki, AA muhabirine, dün gece üzücü bir olay yaşadıklarını belirterek, arkadaşı Karaduman ile şoförü Volkan Karaca'nın sağlık durumlarının iyiye gittiğini söyledi.

Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duyduğunu ifade eden Tilki, "Allah'a şükürler olsun ki bu olayı ucuz atlattık. Şu anda gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabii ki üzgünüz. İyi olduğunu onaylayan hareketleri var. İnşallah sağlıklı bir şekilde buradan çıkacağız." diye konuştu.

- "Tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor"

ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Nurdan Acar, hastane girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, her iki hastanın da gece saatlerinde kesici alet yaralanması sonucu hastanelerine geldiğini belirterek, ilk müdahaleleri başarıyla yapıldığını söyledi.

Operasyonun ardından hastalardan birinin servise çıkarıldığını, diğerinin ise yoğun bakıma alındığını anlatan Acar, "Emrah Karaduman'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Yoğun bakımda tedavisi süren hastalar için dikkatli konuşmak gerekir. Genel durumunun iyi olduğunu biliyoruz. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Şu anda başka bir hastaneye sevki söz konusu değil. Yakınları da böyle bir talepte bulunmadı." diye konuştu.

- "Hayati tehlikesi var"

Emrah Karaduman'ın ameliyatını gerçekleştiren ESOGÜ Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Erkasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaduman'ın karnının altından ve akciğerinden bıçakla yaralanmış olarak hastanelerine geldiğini belirtti.

Karaduman'ın karnındaki yaralanmanın önemli olduğuna işaret eden Erkasap, "Ameliyatını başarılı şekilde gerçekleştirdik. Hayati tehlikesi var. Yoğun bakımda da 3-4 gün kalacak. Tedavisi ileriki günlerde de hastanın durumuna göre yoğun bakımda ya da serviste devam edecek" diye konuştu.

Emrah Karaduman'ın şoförü Volkan Karacan'ı ameliyat eden ESOGÜ Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadettin Dernek ise Karacan'ın sol kol atardamarının kesildiğini, bu nedenle ameliyata alındığını belirterek, operasyonun başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Yorumlar