Gülşen neden ayrıldı? Aramızda Kalmasın'da Gülşen neden yok?

Gülşen Yüksel, "Aramızda Kalmasın" olarak yoluna devam eden magazin programının yeni sezon sunucuları arasında yer almıyor. Yüksel'in yerine Ali Eyüboğlu Müge Dağıstanlı'ya eşlik ediyor. Peki, Gülşen neden ayrıldı, neden yok?

Google Haberlere Abone ol
Gülşen neden ayrıldı? Aramızda Kalmasın'da Gülşen

Gülşen neden ayrıldı, "Aramızda Kalmasın" magazin programında neden yok soruları merakla soruluyor. Müge ile Gülşen'in programı neden bitti, sunuculardan gelen açıklamada ne denildi? Magazin programının sunucularından açıklama geldi. İşte detaylar:

GÜLŞEN NEDEN AYRILDI?

TV 8'in uzun zamandır yayınlanan ve sevilen magazin programı 2. Sayfa, sunucuları Müge Dağıstanlı Ergdoğan ve Gülşen Yüksel Salt ile izleyicilere veda etti. Gülşen Yüksel, bu vedanın ardından bir mola sürecine gireceğini belirtti.

Gülşen Yüksel, programın son yayınında izleyicilere duygusal bir veda konuşması yaptı. Yüksel, "2. Sayfa ekranlara veda ederken kardeşim Müge 'Aramızda Kalsın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar sürecek. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın..." şeklinde ifadeler kullandı.

DUYGUSAL KONUŞMA

Programın diğer sunucusu Müge Dağıstanlı, 18 yıllık bir serüveni özetlerken, bu süreçte kariyer, başarı ve sayısız ödüllerin yanı sıra kardeşlik, dostluk ve sırdaşlık gibi değerleri de kazandıklarını vurguladı. Dağıstanlı, "Bu kadar tutulmamızın sebebi, başta siz olmak üzere, sevilmekti" dedi.

Dağıstanlı, programın sona ermesi hakkında, "Öyle şeyler yapın ki, düşmanlarınız bile size saygı duysun' dedi büyüklerimiz. 'Zirvede bırakalım' diyorduk ve işte o gün bugünmüş. Ama aslında bırakmıyoruz, Gülşen kısa bir mola istedi" şeklinde konuştu. Dağıstanlı, Yüksel'in ailesine ve hayatına zaman ayırmak istemesini anlayışla karşıladığını belirtti.

Müge ile Gülşenin programı neden bitti
Müge ile Gülşen 18 yıldır aynı programı sunuyordu

GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

1977 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Gülşen Yüksel, medya ve televizyon dünyasında önemli bir isimdir. Uzun yıllar Sabah Gazetesi'nde çalışan Yüksel, daha sonrasında Vatan Gazetesi'nin Magazin Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Yüksel, 2007 yılında Kanaltürk'te yayınlanan "2. Sayfa" programı ile televizyon kariyerine başlamıştır. Programda partneri Müge Dağıstanlı ile birlikte çalışmıştır. Yüksel, farklı kanallarda benzer formatlarda çeşitli televizyon projelerinde yer almıştır. Özellikle Kanal D'de yayınlanan "Renkli Sayfalar" programıyla 2016 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yılın En İyi Magazin Programı" ödülüne layık görülmüştür.

Gülşen Yüksel, 2012 yılında Vestel Grubu’nun ARGE şirketi VESTEL'in Genel Müdürü Metin Salt ile evlenmiştir.

 

Yorumlar