Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden küstü?

Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden konuşmuyorlar, neden küstüler, aralarında yaşanan sorun tam olarak nedir soruları magazin aleminin bu aralar cevabını en çok aradığı sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden küstü?

Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden küstü, ikilinin arasına giren sorun neydi? Ünlü modacı Saraçoğlu ile ünlü şarkıcı Akalın arasında magazin dünyasının meraklandıran sorunlar yaşandığı biliniyor. Son olarak Gülşah Saraçoğlu yaptığı açıklamada, Demet Akalan'ın asla affetmeyeceğini söylemişti. Peki, Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden küstü?

Şimdilerde Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyeliğini yapan Gülşah Saraçoğlu, katıldığı bir programda Demet Akalın ile ilgili olarak, "Benim hayatımı mahfetti, çok kızgınım, çok öfkeliyim" şeklinde ifadeler kullanınca magazin dünyası iyice meraklandı. 

Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden küstü
 Demet Akalın

 

Aslında Saraçoğlu ile Akalın iki eski dosttur. Aralarından su sızmazdı. Ancak yaşanan bir sorun sonrasında ikilinin arasına kara kedi girdi. Sorunun ne olduğu ise merak ediliyor. 

GÜLŞAH SARAÇOĞLU İLE DEMET AKALIN NEDEN KÜSTÜ?

Modacı Gülşah Saraçoğlu, konuk olduğu “Katarsis” programında Demet Akalın’a olan kırgınlığını dile getirdi. Evli şarkıcı Deha Bilimlier’le yasak aşk yaşadığı iddia edilen Gülşah Saraçoğlu, o dönem kendisi için “Ben onu uyardım” diyen eski dostu Demet Akalın’ı affetmeyeceğini söyledi:

Gülşah Saraçoğlu ile Demet Akalın neden küstü
Gülşah Saraçoğlu

 

“Benim hayatımı mahvetti. Çok kızgınım ve çok öfkeliyim. Ona her şeye rağmen hakkımı helal ettim. Öteki tarafta karşılaşmamak için. Burada yeteri kadar mahvetti çünkü. Herkes onun olayı doğruladığını düşündü. Ben çıkıp ‘Senin de geçmişinde bunlar vardı’ demedim. Benimkiler doğru şeyler ama çoluğu çocuğu olan bir insan. Bana hiç yakışmaz.”

PEKİ ARALARINDAKİ SORUN NEDİR?

Saraçoğlu ile Akalın'ın arasındaki sorunun kaynağı, bir arkadaşlarının karıştığı "aldatma" hikayesine dayanıyor. 

İddiaya göre Gülşah Saraçoğlu hakkında, evli bir adamla, daha doğrusu, ikilinin ortak tanıdığı veya arkadaşı olan bir kadının eşiyle aşk yaşadığı söylentileriyle magazin basınında gündem oldu. 

İddialar üzerine açıklama yapan Saraçoğlu böyle bir ilişkinin olmadığını belirterek inkar etti. Karşı taraftan gelen açıklamalar da bu yöndeydi. Ancak Saraçoğlu'nun yakın dostu Demet Akalın'ın bu konudaki açıklaması ise her şeyi değiştirdi. Çünkü Akalın, "Ben onu uyarmıştım" diyerek Saraçoğlu hakkındaki dedikoduları doğrulamış oldu. 

Akalın'ın bu açıklamasından sonra ikilinin arası bozuldu. 


 

Yorumlar