Güldür Güldür Çetin kimdir, gerçek adı nedir?

Güldür Güldür Çetin karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Güldür Güldür'e sonradan katılan isimlerden birisi olan Çetin, her skeçte seyirciyi kahkahalara boğuyor. İşte Çetin hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Güldür Güldür Çetin kimdir, gerçek adı nedir?

Show TV ekranlarında Ali Sunal'ın sunumuyla gelen Güldür Güldür Show'da oynayan oyuncuların gerçek isimleri merak ediliyor. Her hafta seyircini karşısına yeni ve anlamlı skeçlerle çıkan Güldür Güldür Show'da birbirinden tecrübeli oyuncular da oynuyor. Bu oyunculardan birisi de Çetin karakterini canlandıran isimdir. Peki, Güldür Güldür Çetin karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte Güldür Güldür Çetin hakkında merak edilenler:

Güldür Güldür Çetin karakterini canlandıran oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'dur. Sinan Çalışkanoğlu, birçok dizi ve filmden tanıdık gelen bir isimdir. Hatta birçok programda da imzası olan isimdir. İşte Sinan Çalışkanoğlu biyografisi: 

Sinan Çalışkanoğlu kimdir?

Sinan Çalışkanoğlu 26 ocak 1978 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Televizyon dünyasına 2002 yılında girdi. Başarılı oyuncu 2002’de "En Son Babalar Duyar" dizisinde "Umut" karkterini canlandırdı.

Samanyolu'nda yayınlanan "Sırlar Dünyası" programında da yer aldı.

Şu ana kadar birçok komedi programında ve yapımında yer aldı.

Selena dizisinde çocukların yakından tanıdığı Hades karakteriyle rol alırken, Yahşi Cazibe dizisinde ise Ejder karakterini canlandırdı.

İşte Sinan Çalışkanoğlu'nun yer aldığı yapımlardan bazıları: 

Hayat bilgisi

Görünmez Adam

Beyza’nın kadınları

Megapiksel Yüksel Osmanlı Cumhuriyeti

Ayrıca İncir Reçeli

Türk’ün Uzayla İmtihanı

Kertenkele

Sinan Çalışkanoğlu evli mi?

Çalışkanoğlu Yeşim Ceren Bozoğlu ile evliydi. Ancak bu evlilik sona erdi.

Güldür Güldür Çetin kimdir?
Güldür Güldür Çetin - Sinan Çalışkanoğlu 

 

Yorumlar