GTO Başkanı Hıdıroğlu:

- "İş dünyası olarak ülkemizin kalkınması ve bulunduğu noktadan daha iyi bir konuma gelmesi için çalışıyoruz. Herkes kendi alanında daha iyisini yaparsa ülkemiz gelişmiş ülkeler arasındaki yerini alır"

Google Haberlere Abone ol
GTO Başkanı Hıdıroğlu:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, herkesin kendi alanında daha iyisini yaptığı takdirde Türkiye'nin gelişmiş ülkeler arasındaki yerini alacağını belirtti.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor ile beraberindeki heyet, Hıdıroğlu, Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hıdıroğlu, GTO'nun çalışmaları hakkında 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ekiyor'a bilgi verdi.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan, büyük özveriyle görev yapan askerlerin yanında olduklarını belirten Hıdıroğlu, "Fırat Kalkanı Operasyonu'nda görev alan Silahlı Kuvvetlerimizin her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Bizlerin güvenliği ve huzuru için operasyonda şehit olan tüm Mehmetçiklerimizi de rahmet ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

- "İş dünyası olarak ülkemizin hedeflerine katkı sağlamaya çalışıyoruz"

Gaziantep'in sanayi ve ticaret başta olmak üzere birçok alandaki başarısının temelinde birlik ve beraberlik ruhu olduğuna dikkati çeken Hıdıroğlu, kentteki tüm kamu, kurum ve kuruluşları ile STK’ların ortak hareket ettiğini dile getirdi.

Hıdıroğlu, her zaman Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğini yüreklerinde hissettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bizler iş dünyası olarak ülkemizin kalkınması ve bulunduğu noktadan daha iyi bir konuma gelmesi için çalışıyoruz. Herkes kendi alanında daha iyisini yaparsa ülkemiz gelişmiş ülkeler arasındaki yerini alır. Özetle iş dünyası olarak ülkemizin hedeflerine katkı sağlamaya çalışıyoruz."

5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ekiyor da GTO Meclisinin katkılarından dolayı Konukoğlu ve Hıdıroğlu'na teşekkür ederek, GTO başta olmak üzere iş dünyasının her zaman önemli desteğini gördüklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Ekiyor, GTO'nun katkılardan dolayı Hıdıroğlu'na teşekkür belgesi ve plaketi takdim etti.

GTO Başkan Yardımcısı Sadık Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri Sami Akay, Hüseyin Özgüler ve Bülent Evyapan'ın da hazır bulunduğu ziyaretin sonunda fotoğraf çektirildi.

Yorumlar