Gratiste indirim var mı, indirim ne zaman 2020?

Gratiste indirim var mı, indirim ne zaman, yakın zamanlarda indirim kampanyası düzenlenecek mi? İşte soruların cevapları:

Google Haberlere Abone ol
Gratiste indirim var mı, indirim ne zaman 2020?

Türkiye'nin kişisel bakım ve kozmetik alanındaki en iddialı markalarından Gratiste indirim var mı, indirim ne zaman, yakın zamanlarda indirim kampanyası düzenlenecek mi? İşte soruların cevapları: 

Gratis'ten alışveriş yapan vatandaşlar, bazı ürünleri almak için uygun zamanı bekliyor. Çünkü Gratis indirimleri yapıldığında birçok üründe fiyatlar makul düzeye iniyor. Bu da vatandaşı cezbediyor. Bu nedenle birçok vatandaş, Gratis indirim günlerini dört gözle bekliyor, sık sık firmayı arayarak soruyor. 

Gratis'te şu anda birçok ürün ve kalemde indirim var. Örneğin, 3 al 2 öde kampanyası Gratis'in şu anda en çok dikkat çeken indirim kampanyasıdır. Aynı kampanya kapsamında 30 TL ve üzerindeki ürünlerde kargo bedava. Kampanya 24-25 Temmuz günlerinde geçerlidir. 

BAYRAM GÜZELİ KAMPANYASI 

Gratis'te şu anda en uygun kampanya "Bayram Güzeli" isimli indirim kampanyasıdır. Yüzde 60'a varan indirimlerin uygulandığı kampanya 18 Temmuz'da başladı 30 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

Gratis'in online alışveriş sitesinden yapılacak alışverişlerde yüzde 60, yüzde 50, 2 al bir öde, 3 al 2 öde şeklinde kampanyalar bulunuyor. 

 

Yorumlar