Gratis kadınlar günü indirimli ürünleri

Gratis 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel indirime gitti. Kadınlar Günü Kampanyasında saç boylarından, makyaj malzemelerine, parfümlerden hijyen ürünlerine varana kadar pek çok ürün şok fiyatlarla satışa sunuldu. İşte Gratis Kadınlar Günü İndirimli ürünleri

Google Haberlere Abone ol
Gratis kadınlar günü indirimli ürünleri

Kadınların tercih ettiği kozmetik mağazalarından Gratis 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel indirime gitti. Pek çok ürünü avantajlı fiyatlarla satışa sunan Gratis Mağazaları Parfümden tutun epilasyon malzemelerine kadar çok sayıda çeşidi uygun fiyatlarla satacak. İşte Gratis Kadınlar Günü Özel İndirimli Ürünleri:

Mucize mini sünger 49 liradan 9,75 'e düştü

Elidor yosun özlü şampuan ise 33 liradan 12,75'e

Maybeline Newyork volume %50 indirimle 80 liradan 40 liraya düştü

Aşağıdaki katalogda indirimli ürünleri inceleyebilirsiniz: 

gratis indirimli ürünleri

Ayrıca Gratis Mağazaları cilt bakımı ürünlerinde de cazip fiyat avantajı sunuyor. Loreal, Himalaya,Nivea, Neutrogena,Simple, Garnier gibi tercih edilen cilt bakım malzemelerinde yüzde 40 indirimli fiyat avantajı var.

gratis kadınlar günü

Ayrıca tanınmış markaların parfümleri de Dünya Kadınlar Gününe Özel indirimli fiyat ile kadınlara sunuluyor. 

gratis indirimli ürünler

Gratis Mağazaları saç boyalarında da hatrı sayılır indirimli fiyatlar sunuyor. Koleston saç boyası 24 liradan 17,90'a, Color Specialist Saç Boyası ise 45,50 liradan 25,50'ye Palette 22,90'dan 17,90'a Koleston Marka saç boyası ise 14,95'den 10,95'e düşüyor. Beyaz kapatıcı spreyleri de unutmayan Gratis Koleston Beyaz Kapatıcı Sprey Fiyatını 32,90 liradan 19,90'a düşürdü. Schwarzkopf Sprey ise 42,50'den 25,50'ye düşüyor.

Yorumlar