Granada Luxury Beach yorum

Granada Luxury Beach kullananların yaptıkları yorum yeni kullanıcılar için yol gösterici oluyor. Peki, Granada Luxury Beach'te kalanların yorumları nedir? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Granada Luxury Beach yorum

Granada Luxury Beach otelinde tatil yapanların yorumları ve değerlendirmeleri, bu oteli kullanacak yeni müşteriler için rehber olarak görülebilir. Peki, Granada Luxury Beach'te kalanların yorumları nelerdir?

Öncelikle otel hakkında kısa bilgiler vermek gerekirse; 

Toplamda 382 odası bulunan otelin binası 7 katlıdır. Otele girişler saat 14.00-5.30 arasında kabul edilmektedir. Çıkış saati öğlen vakitleridir.

Varışta her otelde olduğu gibi resepsiyon görevlileri müşterileri karşılamaktadır. Otele girişte ek masraflar için depozito alınmaktadır. Kredi kartı, banka kartı veya nakit olabilir. Resimli kimlik belgesi ibraz etmek zorunludur. Misafirler genel olarak 18 yaşından büyükler kabul edilir. 

Çocuk beşi bulunmuyor, evcil hayvan da kabul edilmiyor. 

Genel alanlarda misafirleri için ücretsiz kablosuz internet mevcuttur.

Odalarda misafirlere ücretsiz kablosuz internet erişimi sunulmaktadır.

Otelin otoparkları ücretsizdir, vale hizmeti de aynı şekilde ücretsiz verilmektedir.

İşte Granada Luxury Beach yorumları: 

Granada Luxury Beach kullanan müşterilerin genel olarak yüzde 90'ına yakını otelden memnun olduklarını belirtiyor. 

Ancak şikayetçi olduğunu belirten müşterilerden bazılarının şikayetleri şöyle: 

Otele giriş anından itibaren fiyaskolar başladı. Balayı çifti olarak gelmemize rağmen satın aldığımız odadan daha alt kategoride bir odaya yerleştirildik. Satın aldığımız wonderland tarafı odalar henüz açılmamış. Bunun bilgisi son anda otele giriş yaptığımızda verilmesi hiç hoş değildi. Buzdolabı bozuktu. 3 kez aramamız sonucu zorla geldiler. Çift kişilik yatak çok küçüktü ekleme yatak yapıldı. Oda zoraki 3 kez aramamız sonucu yapıldı ve beklentimizi karşılamadı. Yemekler konusunda beklentiniz yüksek olmasın çeşit çok ama kaliteden ödün verilmiş.

 

Misafir ilişkileri müdürü i** B*** otele geldiniz diye oteli satın almadınız diyerek insanlara tatili zehir etmektedir. Odadaki sorunu bildirdiğiniz de dilerseniz çıkabilir, başka otele yönlendirme yapabiliriz, farkını da ödeyerek demektedir, adeta insana tatilini zehir etmektedir.

 

18 Temmuz'da otele giriş yaptık ve otelde bizi karşıladıktan sonra odamıza yönlendirdiler ve odada banyo giderinden çok kötü koku geliyordu. Bunu gerek turizm acentesiyle gerekse resepsiyonla paylaştığımızda, bizi tam 2 gün sonra başka bir odaya yönlendirdiler ve diğer odada maalesef ki çocuğum için yatak yoktu. daha sonra başka bir oda ayarlandı ve oraya gittik ama bu süreç tatilimizin böldü ve rezil ettiler ve bir özür bile dilemediler. Sanki biz hatalıymışız gibi üstelik otelin çift kişilik yatakları da 140 cm hiç öyle Luxury otele yakışır ve sitelerinde paylaştıkları standart oda yatakları değil, ayrıca odalar arasında bir kapı kapatılmış ve duvar ses geçirgenliği fazla olup, yan odalarda ki her şey olduğu gibi duyuluyor. Bu yüzden çocuğumuz korkarak uyanıyor. Daha önce gitmiş olduğum lüks otellerin yanına bile yaklaşamaz, dışarıdan çok güzel süslemişler ama içeriği boş sabah. Denize gidiyorsunuz Beach bar saat 10.00' da açılıyor su bile içecek yeriniz yok. 1 saat ancak kalabiliyorsunuz.

 

Yorumlar