Gram altın fiyatları güne düşüşle başladı

Haftanın ilk günü itibariyle 470 lirayı aşan gram altın fiyatları bugün 458 liraya kadar geriledi. Çeyrek ve altın fiyatları düşüş trendinde seyrediyor.

Google Haberlere Abone ol
Gram altın fiyatları güne düşüşle başladı

Çeyrek ve gram altın fiyatları 3 Eylül Perşembe günü düşüşle başladı. Altındaki düşüşün gün içinde de sürüp sürmeyeceği ise merak ediliyor. 

Gram altın fiyatları 458 liradan işlem görürken, çeyrek altın fiyatları ise çeyrek altın ise 755 liradan alıcı buluyor.

İşte 3 Eylül Perşembe altın fiyatları:

Gram altının gün içindeki grafiği

 

 

1 EYLÜL ALTIN FİYATLARI

Altı fiyatları bugün yani 1 Eylül Salı gününe yukarı yönlü seyirle başladı. Serbest piyasada ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar ile gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar “Gram altın fiyatları bugün en kadar?” ve “Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar?” sorularının cevabını merak edip araştırıyor. İşte, merak edenler için haberimizde derlediğimiz güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

Çeyrek altın fiyatlarının gün içindeki durumu

 

SABAH SAATLERİNDE ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatları güne yukarı yönlü seyirle başladı. Bigpra.com’da saat 08.30 itibariyle kaydedilen verilere göre 470 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın fiyatları ise yine saat 08.30’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre serbest piyasada 761 alış ve 770 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Yorumlar