Gözaltı morluklarını gizlemek

Gözaltı morluklarını gizlemek , gözaltı morlukları , gözaltı morluğu nedenleri , gözaltı morluğu neden olur , gözaltı morluğundan nasıl kurtulunur

Google Haberlere Abone ol
Gözaltı morluklarını gizlemek

Gözaltı morluklarını gizlemek


Bazı cilt tiplerinde  göz altı bölgesinde ve ağız kısmının kenarlarında morluklar olabiliyor. Dikkat edilmeyen düzensiz ve sağlıksız beslenme alışkanlığı , sağlıksız uyku ve sayısız birden fazla faktör göz altı morluklarına neden olabilir. Bu morluklar hiç kuşkusuz kişinin kendisini iyi hissetmemesine neden olur ve dışarıya karşı kötü bir görüntü verir. Beyaz ten renkli olan kişilerdeyse gözaltı morlukları daha rahatsız edici şekilde ortaya çıkar.

 

Gözaltı morluğu sorunu yaşayan kişiler, özellikle de kadınlar bu durumlarına çözüm bulabilmek için türlü yollara başvururlar. Eğer siz de gözaltı morluğu problemi yaşıyorsanız kalıcı bir çözüm bulmak çok zordur. Eğer ki gözaltı morluğunuz yorgunluk veya uykusuzluk dışında var ise bundan kalıcı şekilde kurtulmanız imkansızdır. Geçici çözüm olarak da çeşitli makyaj hilelerinden yararlanabilirsiniz.

Doğru fondöten

Fondöten kadınların makyaj malzemeleri arasında adeta kurtarıcıdır. Ciltteki sivilce lekelerini , kızarıklıkları ve de gözaltı morluklarını fondöten yardımı ile kapatabilirsiniz. Fondöten kullanırken en önemli ayrıntı cildinize uygun olan tonu tutturmanızdır. Bunun için her zaman cildinizden bir ton açık olan tonal krem fondöteni tercih edebilirsiniz. Cildinize uygularken eliniz yerine fırça ya da makyaj mendili kullanırsanız daha etkili bir sonuç elde edebilirsiniz.

Nemlendirici

Gözaltlarınıza fondöten uygulamadan önce nemlendirici krem sürmeniz çok önemlidir. Nemlendirici sürülmeden yapılan makyajlar gözaltında hatlar oluşmasına ya da kırışıklıklar oluşmasına neden olur. Bu yüzden makyaj öncesinde mutlaka nemlendirici krem sürmeniz gerekir.

Aydınlatıcı

Çok aşırı kaçmayacak şekilde bir miktar aydınlatıcı kullanmak gözaltı morluklarınızı daha iyi kapatmanıza yardımcı olacaktır ve göz renginizi daha belirgin ortaya çıkacaktır.

 

Yorumlar