Google'ın yapay zeka robotu ücretli oldu

Google, Bard isimli yapay zeka robotunun bir üst modelini ücretli olarak faaliyete geçirdi. "Gemini Advanced" olarak isimlendirilen yeni robottan faydalanmak için aylık ücretli üyelik yapmak gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Google'ın yapay zeka robotu ücretli oldu

Google'ın ana kuruluşu Alphabet, yapay zeka (AI) sohbet botu "Bard"ı "Gemini" olarak yeniden adlandırdığını ve yeni sürümü "Gemini Advanced"i kullanıcılara ücretli olarak sunacağını açıkladı. Gemini, halihazırda "Pro 1.0" modeli ile 40'tan fazla dilde, 230'dan fazla ülke ve bölgede kullanıcılarla sohbet edebilecek.

GEMINI ADVANCED VE GOOGLE ONE AI PREMIUM PLANI

"Gemini Advanced", Google'ın en yeni yapay zeka modeli "Ultra 1.0"ı temel alan ve ayda 19,99 dolara sunulan Google One AI Premium planının bir parçası olacak. Bu plan, 2 aylık ücretsiz deneme süresiyle birlikte sunulacak. AI Premium aboneleri, yakında Gemini'yi Gmail, Dokümanlar, Slaytlar, E-Tablolar gibi çeşitli Google hizmetlerinde de kullanabilecekler.

MOBİL DENEYİM

Google, Android ve iOS'ta Google uygulamasında yeni bir uygulamayla Gemini ve Gemini Advanced için yeni bir mobil deneyim sunacağını duyurdu. Bu sayede kullanıcılar, telefondan çeşitli işlemleri kolayca gerçekleştirebilecekler.

KULLANICI DENEYİMİ VE ERİŞİM

Google'ın bu hamlesi, yapay zeka teknolojilerine olan ilginin arttığı bir dönemde kullanıcı deneyimini zenginleştirmeyi ve daha fazla kişisel asistan hizmeti sunmayı amaçlıyor. Gemini Advanced'in yeni özellikleri ve Google One AI Premium planının sunacağı avantajlar, kullanıcılara daha entegre ve kapsamlı bir yapay zeka deneyimi vaat ediyor.

Yorumlar