Google Adsense reklam dengesi özelliğini kaldırdı

Google Adsense reklamlarındaki "Reklam Dengesi" özelliğini kaldırdı. Reklam dengesi özelliği 20 Mayıs tarihi itibariyle artık kullanılmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Google Adsense reklam dengesi özelliğini kaldırdı

Google Adsense, yayıncıları yakından ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Buna göre artık Google Adsense'teki "Reklam Dengesi" özelliği kullanılmayacak.

Google tarafından yapılan açıklamada, reklam dengesi özelliğinin 20 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kullanımdan kaldırılacağı belirtildi.

Google'ın Adsense reklam ile ilgili bu önemli değişiklik için yaptığı açıklam şöyle: 

Yayıncılarımızdan gelen geri bildirimlere dayanarak, reklam dengesi özelliğini kullanımdan kaldırmaya karar verdik. Bundan böyle, bu özellik yerine engelleme kontrolleri paketimizi geliştirmeye odaklanacağız.

20 Mayıs 2020 tarihinde reklam dengesi özelliğini AdSense hesaplarından kaldırıyoruz. Tamamlanmış tüm reklam dengesi denemeleri dahil olmak üzere, reklam dengesi denemesi seçeneği de bu tarihten itibaren kullanımdan kaldırılacak.

Şu anda reklam dengesi özelliğini kullanıyorsanız veya reklam dengesi denemeleri gerçekleştiriyorsanız size ek bilgiler içeren bir e-posta göndereceğiz. Bu özellikleri kullanmıyorsanız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Biz ürünlerimizi geliştirmeyi sürdürürken gösterdiğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederiz.

Yorumlar