Gönül Dağı Rıfat gerçek adı, kimdir, gerçek hali nasıl?

Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ve hali dizinin seyircileri tarafından merakla soruluyor: Gönül Dağı Rıfat gerçek adı, kimdir, gerçek hali nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Rıfat gerçek adı, kimdir, gerçek hali?

Gönül Dağı dizisinde kasabanın saf Anadolu çocuklarından Rıfat karakteri dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide kahvehane işletmecisi ve manevi alem yönünden güçlü bir karakter olan Rıfat'ın gerçekte kim olduğu merak ediliyor. 

GÖNÜL DAĞI RIFAT GERKEK ADI NEDİR, KİMDİR?

Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Hüseyin Sevimli'dir.

Hüseyin Sevimli, sinema ve dizi film oyuncusudur.

Sevimli 1987, İstanbul'da dünyaya geldi.

Gönül Dağı Rıfat gerçek adı, kimdir, gerçek hali nasıl?
Gönül Dağı Rıfat 

 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı (2009) mezunu olan Hüseyin Sevimli, 2012 yılından itibaren film ve dizilerde oynamaya başladı.

Sevimli, şimdiye dek Ferahfeza filminden sonra Baba Candır, Behzat Ç. dizilerinde rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Kral Lear / Oyuncu - 2018      

Bayrak / Oyuncu - 2017          

Ölüm Yakalar / Foster - 2016 

Ellerimin Arasındaki Hayat / Oyuncu - 2014

Üç Kız Kardeş / Fedotik - 2013          

Annemin Cinayet Listesi / Yönetmen - 2012

Ölümüne / Oyuncu - 2011      

Ateş Yüzlü / Kurt - 2010

 Rol Aldığı Film ve Diziler:

 Gönül Dağı (Rıfat, TV Dizisi 2020-2021)

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (Suat Bağcı, TV Dizisi 2019)

Baba Candır (TV Dizisi Rıfkı, 2016)

Future (Deniz, Kısa Film 2015)

Ferahfeza (Kısmet, Sinema Filmi 2012)

RIFAT DİZİDEN AYRILDI MI?

in 57. bölümünde seyirciyi üzen gelişmeler yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Rıfat ile ilgili gelişmeler diziyi izleyenleri hüzünlendirdi. Neşet Ertaş şarkıları eşliğinde ekrana gelen Rıfatla ilgili sahnede, sevdiği kız onu terk edip gidiyor ve böylece bir gönül daha kırılıyor. Gönül kırılınca Gönül Dağı'nın yolu da görünüyor. 

Gönül Dağı Rıfat ayrıldı mı, öldü mü, neden yok, diziden çıktı mı?
Gönül Dağı Rıfat ayrıldı mı, öldü mü, neden yok, diziden çıktı mı?

 

Meryem, düğün hazırlıkları yapan Rıfat'ı yüzüstü bırakarak kasabayı terk edince Rıfat kendini eve kapatıyor. Kimseyle görüşmüyor. 

Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanında Rıfat’ın önce kaybolduğu sonra da başına çok kötü bir iş geldiği, geç kalındığı ve artık kurtarılamayacağı anlatılıyor.

Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakterine hayat veren Hüseyin Sevimli Gönül Dağı dizisi setinden ayrılmadı. Eskişehir Sivrihisar'dada devam eden çekimlerde Hüseyin Sevimli’nim Gönül Dağı dizisi setine devam ettiği görüldü; ancak Kellerin Rıfat’ın üzerinde güneş toplayan divane’nin gömleğinin olduğu görüldü.

Gönül Dağı Rıfat ayrıldı mı, öldü mü, neden yok, diziden çıktı mı?
Gönül Dağı Rıfat ayrıldı mı, öldü mü, neden yok, diziden çıktı mı?

 

Bu nedenle kesin olarak cevap verebiliriz ki Gönül Dağı dizisinde Rıfat ölmedi Mustafa sevimli Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosundan ayrılmadı.

Sorusu sıkça soruluyor. Bir çok sosyal medya sayfasında da Hüseyin Sevimli Gönül Dağı dizisinden ayrıldı yönünde bilgiler veriliyor ve izleyicinin kafası karışıyor. Hüseyin Sevimli Eskişehir Sivrihisar’da Gönül Dağı dizisi çekimlerde görüldü şu anda Gönül Dağı dizisinin 59. Bölüm çekimleri devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde Rıfat Gönül Dağı’na çıktı. Dizi de Gönül Dağı öyle bir yer ki polis bile arasa dağda saklamanın izine rastlayamıyor. Bilindiği üzere Dilek’in babası yıllarca hapis yatmaktan kaçmış ve Gönül Dağı’ndan saklanmıştı. Şimdi de Çaycı Rıfat da gönül dağında saklanacak ve ortaya çıkmayacaktır. Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakteri aşkından divane olacak Meryem’e kavuşamadığı için divane olacak. Bir çok izleyici Meryem’in gözü açıldıktan sonra Rıfat’tan ayrılacağını anlamıştı ama Rıfat’ın aşkından divane olacağı tahmin edilmemişti. Gönül dağından düşen taşlarda bunun en önemli göstergesi olacak.

Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakteri bir kaç hafta görülmese bile önümüzde ki günlerde Rıfat karakteri Gönül Dağı izleyicisinin karşısına çıkacak.

 

Yorumlar